1. Avaa Outlook 2016.
2. Valitse yläriviltä ’Tiedosto’.
3. Klikkaa ’Lisää tili’ -painiketta.

Sähköpostitilin lisääminen Outlook 2016 ohjelmaan

4. Valitse ”Määritä manuaalisesti tai lisää palvelintyyppejä” ja klikkaa seuraava.

Sähköpostitilin lisääminen Outlook 2016 ohjelmaan

5. Valitse ”POP tai IMAP” ja klikkaa seuraava

Sähköpostitilin lisääminen Outlook 2016 ohjelmaan

6. Syötä lomakkeeseen seuraavat tiedot:

Kirjoita nimesi: Oma nimesi
Sähköpostiosoite: Oma sähköpostiosoitteesi, jota haluat käyttää

Tilin Tyyppi: IMAP
Saapuvan postin palvelin: Muotoa mailX.hostingpalvelu.fi, jossa X kirjaimen tilalle laitetaan sen palvelimen numero, jossa tilinne sijaitsee. Saatte tämän tiedon joko ”Hosting-tilin tiedot” sähköpostiviestistä, asiakassivuilta tai asiakaspalvelustamme.
Lähtevän postin palvelin: Muotoa mailX.hostingpalvelu.fi, jossa X kirjaimen tilalle laitetaan sen palvelimen numero, jossa tilinne sijaitsee. Saatte tämän tiedon joko ”Hosting-tilin tiedot” sähköpostiviestistä, asiakassivuilta tai asiakaspalvelustamme.

Käyttäjänimi: Koko sähköpostiosoitteesi
Salasana: Sähköpostitilisi salasana

Kun tiedot on syötetty, klikkaa ”lisää asetuksia”.

Sähköpostitilin lisääminen Outlook 2016 ohjelmaan

7. Valitse välilehti ”Lähtevän postin palvelin” ja laita ruksi kohtaan ”Lähtevän postin palvelin (SMTP) edellyttää käyttöoikeuden tarkistusta” ja klikkaa sitten ”lisäasetukset” välilehti auki.

Sähköpostitilin lisääminen Outlook 2016 ohjelmaan

8. Muuta Palvelinten porttinumerot kuvan mukaisiksi:

Saapuvan postin palvelin: 993
Käytä salattua yhteyttä: SSL

Lähtevän postin palvelin: 465
Käytä salattua yhteyttä: SSL

Klikkaa lopuksi OK.

Sähköpostitilin lisääminen Outlook 2016 ohjelmaan