Tässä ohjeessa luomme uuden sähköpostitilin.

1. Klikkaa hallintapaneelin etusivulla Sähköposti-valikosta ”Sähköpostitilit”

2. Syötä uuden sähköpostitilin käyttäjätunnus ja salasana. Kun salasanan alla näkyy vihreä palkki, on salasana tarpeeksi vahva. Kirjoita alapuolelle sama salasana vahvistaaksesi sen. Klikkaa tämän jälkeen alempaa ”Luo tili”.

3. Ohjelman voi myös antaa luoda salasanan kohdasta ”Luonti”. Kopioi tämän jälkeen ohjelman luoma salasana alemmalle riville vahvistaaksesi sen. Klikkaa tämän jälkeen alempaa ”Luo tili”.

4. Voit myös määritellä uuden sähköpostitilin levytilan. Tämä onnistuu joko tilin luomisen yhteydessä tai sen jälkeen. Oletuksena uusien laatikoiden koko on 500Mt. Huomaa, että jos asetat sähköpostilaatikon kooksi ”rajoittamaton”, webhotellin koko tila on käytössä ja se on lopullinen rajoitus myös postilaatikolle.