Huom! Jos poistat sähköpostitilin, kaikki kyseisen tilin sähköpostit poistetaan. Tämän jälkeen voit saada postisi takaisin, jos olet tehnyt sähköposteista varmuuskopion. Varmuuskopion voi saada takaisin myös ottamalla yhteyttä Hostingpalvelun asiakaspalveluun. Varmuuskopion palauttaminen on maksullinen toimenpide.

1. Klikkaa hallintapaneelin etusivulla Sähköposti -valikosta ”Sähköpostitilit”
2. Etsi listasta ”Nykyiset tilit” poistettava sähköpostitili
3. Valitse toiminnoista ”Poista”.
4. Vahvista, että haluat poistaa kyseisen tilin.

30.11.2008

|