Sähköpostitilin salasanan saat vaihdettua joko Webmailin kautta tai webhotellisi hallintapaneelissa.

Webmailissa

1. Valitse sähköpostitilisi etusivulla yläpalkista ”Vaihda salasana”

2.  Aseta tarpeeksi vahva uusi salasana, vahvista se ja tallenna muutokset

3. Salasana on vaihdettu

Hallintapaneelissa

1. Klikkaa hallintapaneelin etusivulla Sähköposti-valikosta ”Sähköpostitilit”

2. Valitse tileistä se tili, jonka salasanaa haluat muuttaa, ja valitse tilin kohdalta ”Hallinta”

3. Aseta tarpeeksi vahva uusi salasana ja lopuksi päivitä muutokset

4. Salasana on vaihdettu