Tämä ohje opastaa, miten voit Horde-sähköpostiohjelmalla asettaa poistetun viestin automaattisesti roskakoriin.

1. Avaa Horde-sähköpostiohjelma. Sähköpostiin voit kirjautua osoitteessa:
https://www.hostingpalvelu.fi/asiakkaat/webmail.php

2. Navigoi kohtaan Asetukset (rattaan kuva) -> Asetukset -> Posti
Horde-sähköpostin viestien poisto

3. Valitse ’Viestien poistaminen ja siirtäminen’
Horde-sähköpostin viestien poisto

4. Ruksaa vaihtoehto ’Move deleted messages to your Trash mailbox instead of marking them as deleted in the current mailbox?’ ja klikkaa ’Tallenna’.
Horde-sähköpostin viestien poisto

5. Tallennuksen jälkeen voit vielä määritellä roskakorikansion sekä sen, tyhjennetäänkö roskakori automaattisesti tietyin väliajoin.
Horde-sähköpostin viestien poisto