Tämä ohje opastaa, miten Hostingpalvelu.fi:n kotisivukoneella vaihdat yläkuvan sekä logon.

Valitse työkalupalkista ’Sivut’.
Paina yläkuvaa, jonka jälkeen allaolevan kuvan mukainen palkki tulee esiin. Voit valita valmiin kuvan, tai tuoda omalta tietokoneeltasi kuvan. Kuva ei ole pakollinen, sillä voit valita myös vaihtoehdon ”ei kuvaa”. Voit myös valita yläkuvaan logon, sivuston nimen tai sloganin. Näitä pääset muokkaamaan/siirtämään painamalla niitä.

sivut1

Klikkaa ensin logoa, jolloin työkalupalkki tulee esiin. Kuvan mukaisesti voit siirtää ja vaihtaa logoa. Vastaavalla tavalla voit siirtää ja muokata slogania ja sivun nimeä.

sivut2