Tämä ohje neuvoo toisella palvelimella olevan WordPress-sivuston tuomisessa asennusohjelmaan.
Jos haluat tuoda jo webhotellissasi olevan sivuston asennusohjelmaan, löydät ohjeet täältä.

HUOM! Jos käytössänne on jokin täysin ylläpidetyistä WP-webhotelleistamme, on WordPress asennettu valmiiksi tilauksen yhteydessä.
Tällöin voitte poistaa valmiiksi tehdyn asennuksen tai olla yhteyksissä asiakaspalveluumme.

Suosittelemme sivuston tuomista asennusohjelmaan, sillä asennusohjelmassa voit:

• Hallinnoida versioiden-, lisäosien- sekä teemojen automaattisia päivityksiä
  • Tehdä varmuuskopioita koko sivustostasi, sekä palauttaa näitä varmuuskopioita
  • Kloonata sivustosi esimerkiksi alidomainille tai jollekin täysin erilliselle domainille
  • Hallinnoida wp-admin -kirjautumisen pääkäyttäjän tunnusta ja salasanaa
  • Asettaa kaksivaiheisen autentikoinnin kirjautumiseen sekä rajata kirjautumisyrityksiä
  • Kirjautua suoraan sisään wp-admin -puolelle pääkäyttäjänä

1. Siirry aluksi webhotellisi hallintapaneeliin ja siellä kohtaan ”Asennusohjelma”.

2. Valitse listalta WordPress.

3. Valitse ”+asenna tämä sovellus”, kohdan valikosta ”tuo olemassaoleva asennus”.

4. Valitse kohta ”Eri tilistä” ja jatka eteenpäin

5. Täytä seuraavat tiedot tuotavasta sivustosta:

Lähde

• Siirrettävän sivuston osoite, esim. http://vanhahostingpalvelu.fi
  • IP-osoite palvelimelta, jossa sivustosi on (valinnainen kohta)
    FTP

• FTP-palvelimen osoite
  • FTP-palvelimen käyttäjätunnus
  • FTP-palvelimen käyttäjän salasana
  • FTP-palvelimen polku, jonka takaa sivustosi löytyy

Jos yllämainitut eivät ole tiedossasi, voit tiedustella näitä palveluntarjoajalta, jolla sivustosi on hostattuna.

6. Täytä tiedot kohteesta, jonne haluat sivuston tuoda:

• Verkkotunnus on osoite, jossa haluat sivuston sijaitsevan, esimerkiksi http://hostingpalveluohje.fi
  • Polku-kohtaan ei tarvitse täyttää mitään
  • Valitse tietokanta-kohtaan ”Luo automaattisesti uusi tietokanta asennetulle ohjelmalle”

HUOM! Verkkotunnus ja polku määrittävät yhdessä sivustosi osoitteen. Jos polku olisi esimerkiksi ”sivut”, olisi sivuston osoite http://hostingpalveluohje.fi/blogi

Klikkaa lopuksi ”+Tuo”.

Sivustosi on nyt tuotu asennusohjelmaan!