Webhotellin saat päivitettyä asiakassivuillasi palvelun hallinnassa. Hallintaan pääset joko klikkaamalla palvelusi vierestä hallinnoi-painiketta, tai valitsemalla ylävalikosta kohdan ”Omat palvelut”.

Valitse hallinnointisivulla vasemmasta valikosta kohta ”Päivitä palvelupaketti”:

Valitse haluamasi uusi paketti ja tälle laskutusjakso:

Seuraavalla sivulla näet pakettien välisen hinnaneron, joka tulee maksaa ennen kuin päivitys tehdään. Emme veloita paketin päivittämisestä ei ylimääräistä palvelumaksua.
Jos maksat laskun asiakassivuillasi, maksusuoritus rekisteröityy meille samoin tein. Muussa tapauksessa, esimerkiksi tilisiirrolla, menee 1-3 pankkipäivää kirjautua järjestelmään. Ohjeemme laskujen maksamisesta asiakassivujen kautta löydät täältä.

Huom! Jos olet päivittämässä pakettiasi pienempään, tarkastathan vielä ennen tilausta, että nykyisen pakettisi sisältö mahtuu uuteen, pienempään webhotelliin. Jos tarvitset apua tässä, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.