Kotisivukone

Kotisivukone juuri Sinulle

Oletko väsynyt jännäilemään miltä kotisivusi tulee näyttämään tallenna-painikkeen klikkauksen jälkeen? Haluaisitko vaikuttaa enemmän siihen miltä sivusi näyttää ilman, että joudut palkkaamaan koodarin tekemään haluamasi muutokset? Tutustu kotisivukoneeseemme!

Käyttäjäystävällinen sivusto

Ihmiset tykkää

Valmiiksi tiettyyn käyttötarpeeseen suunnitelluilla pohjilla saat rakennettua sivuston, jota on helppo käyttää ja joka näyttää hyvältä.

Hakukoneoptimoitu sivusto

Hakukoneet tykkää

Sivuston perusrakenteissa on huomioitu hakukoneoptimoinnin kannalta oleelliset asiat ja pystyt myös itse halutessasi lisäämään hakukoneille näkyviä tietoja.

Helppokäyttöinen

Sinä tykkäät

Kotisivukoneellamme avulla saat rakennettua omat nettisivut nopeasti ja helposti. Valitset sopivan pohjan, tarvittavat osiot ja lisäät sisällön. Oi, miten helppoa!

Helppo sisällönmuokkaus

Pääset lisäämään ja muokkaamaan sisältöjä suoraan sivunäkymässä, joten näet tekemäsi muutokset sekä niiden vaikutukset sivusi ulkoasuun heti.

helppo sisällönmuokkaus

Räätälöitävä ulkoasu

Voit valita sivustosi ulkoasun valmiiksi suunnittelemistamme mallipohjista. Mikäli sivupohjat värivalintoineen eivät kuitenkaan ole ihan sellaiset kuin haluat, voit muokata niitä oman makusi mukaan. Teet helposti uskottavat kotisivut yritykselle tai harrastuksellesi.

Sisäänrakennettu kuvapankki

Valtava sisäänrakennettuna kuvapankki, jonka kuvia voit vapaasti hyödyntää sivullasi. Tämä tarkoittaa, että käytössäsi on Unsplash-palvelun päivittäin täydentyvä kuvavirta, jossa on yli 800 000 kuvaa.

Sisäänrakennettu kuvapankki
Tulossa pian

Ja tämä on vasta alkua!

Kotisivukonetta kehitetään aktiivisesti käyttäjäpalautteen pohjalta ja paljon uutta on vielä tulossa.

Haluan!

Voit tilata Oidomin tilaussivujemme kautta. Tarvitset myös webhotelli-paketin Hostingpalvelulta.

Tilaa Oidom

Usein kysyttyä

Mikä on kotisivukone?

 

Kotisivukone on kotisivujen tekoa ja ylläpitoa helpottava työkalu. Meidän kotisivukone on erityisen helppokäyttöinen, jonka avulla jokainen osaa tehdä hyvännäköiset kotisivut. Oidom kotisivukoneen saat käyttöön tilaamalla meiltä jonkin webhotellin ja siihen Oidomin.

Onko kotisivukoneella tehdyt kotisivut responsiiviset?

 

Kyllä, kotisivusi ovat automaattisesti responsiiviset. Sivustosi on automaattisesti yhteensopiva niin kännykän, tabletin kuin tietokoneen näytön kanssa, sillä sivusto mukautuu käytetyn laitteen näytön koon mukaan. Kaikki modernit puhelimet ja tabletit toimivat mukaanlukien Android-laitteet sekä Applen iPhonea ja iPadia.

Kannattaako nettisivut tehdä WordPressillä vai Oidomilla?

 

Jos haluat tehdä hyvänäköiset sivut itse mahdollisimman helposti suosittelemme käyttämään Oidomia. Jos taas haluat tehdä monimutkaisemmat sivut, muokata itse html ja php koodia tai perustaa verkkokaupan suosittelemme käyttämään WordPressiä. Tällöin kannattaa tilata Hostingpalvelun WordPress-webhotelli.

Suomen Hostingpalvelu Oy on vastaanottanut Business Finlandin (Tekes) tukea kehitysprojektille.