Palvelimemme sijaitsevat kahdessa palvelinsalissa Helsingissä. Toinen palvelinsaleista sijaitsee Pitäjänmäellä ja toinen Suvilahdessa.

Käytämme maailman johtavan palvelinkeskusyritys Equinixin (https://www.equinix.com/) palvelinsaleja. Equinix on operaattoreista riippumaton palvelinkeskusyritys, joka tarjoaa palvelinsaleja ja yhteyksiä maailman johtaville hosting-yrityksille, verkkopalvelujen tarjoajille, suuryrityksille, rahoituslaitoksille ja pilvilaskenta-alustoille eri puolilla maailmaa. Equinixin Helsingin palvelinkeskukset sekä Suomen ja Saksan välille asennettu Cinia C-Lion1-merikaapeli yhdistävät toisiinsa Venäjän, Baltian maat ja Keski-Euroopan verkkojen solmukohdat. Equinixilla on Helsingissä myös yksi internetin yhdysliikennepisteistä. Näiden ansiosta yhteys palveluihimme on nopea niin Suomesta kuin ulkomailtakin käsin.

Palvelinsalimme täyttää seuraavat ISO-sertifioinnit:
· ISO/IEC 27001:2013 (Tietoturvallisuuden hallintajärjestelmä)
· ISO 9001:2008 (Laadunhallintajärjestelmä)
· ISO 14001:2004 (Ympäristöjärjestelmä)
· OHSAS 18001:2007 (Työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä)

Webhotellimme ja WordPress-webhotellimme sijaitsevat mainituissa palvelinsaleissa Pitäjänmäellä ja Suvilahdessa.

Ylläpidämme itse omia järjestelmiä. Käytössämme on tehokas pilvipalvelinjärjestelmä sekä täysin SSD-pohjainen levyjärjestelmä. Verkkomme on kahdennettu maantieteellisesti ja verkon nopeus on 10Gbit/s.