Palvelimemme sijaitsevat kahdessa palvelinsalissa Helsingissä. Toinen palvelinsaleista sijaitsee Pitäjänmäellä ja toinen Suvilahdessa.

Käytämme maailman johtavan palvelinkeskusyritys Equinixin (https://www.equinix.com/) palvelinsaleja. Equinix on operaattoreista riippumaton palvelinkeskusyritys, joka tarjoaa palvelinsaleja ja yhteyksiä maailman johtaville hosting-yrityksille, verkkopalvelujen tarjoajille, suuryrityksille, rahoituslaitoksille ja pilvilaskenta-alustoille eri puolilla maailmaa. Equinixin Helsingin palvelinkeskukset sekä Suomen ja Saksan välille asennettu Cinia C-Lion1-merikaapeli yhdistävät toisiinsa Venäjän, Baltian maat ja Keski-Euroopan verkkojen solmukohdat. Equinixilla on Helsingissä myös yksi internetin yhdysliikennepisteistä. Näiden ansiosta yhteys palveluihimme on nopea niin Suomesta kuin ulkomailtakin käsin.

Palvelinsalimme täyttää seuraavat ISO-sertifioinnit:

  • ISO/IEC 27001:2013 (Tietoturvallisuuden hallintajärjestelmä)
  • ISO 9001:2008 (Laadunhallintajärjestelmä)
  • ISO 14001:2004 (Ympäristöjärjestelmä)
  • OHSAS 18001:2007 (Työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä)

Webhotellimme ja WordPress-webhotellimme sijaitsevat mainituissa palvelinsaleissa Pitäjänmäellä ja Suvilahdessa.

Ylläpidämme itse omia järjestelmiä. Käytössämme on tehokas pilvipalvelinjärjestelmä sekä täysin SSD-pohjainen levyjärjestelmä. Verkkomme on kahdennettu maantieteellisesti ja verkon nopeus on 10Gbit/s.

Tietoturvallinen webhotelli

Suojaamme kaikki webhotelli-palvelimemme tehokkaalla monitasoisella järjestelmällä joka estää tehokkaasti web-sovellusten haavoittuvuuksien aiheuttamia uhkia. Järjestelmä tarjoaa ylivoimaista suojaa nykyaikaisille monimutkaisille sovelluksille kuten sisällönhallintajärjestelmät, asiakastietojärjestelmät, verkkokaupat ja keskustelufoorumit.

IDS/IPS -järjestelmä (Tunkeilijan havaitsemis- ja estojärjestelmä)

Kehittynyt järjestelmämme havaitsee ja estää tehokkaasti erilaiset hyökkäykset niin palvelimen käyttöjärjestelmää kuin yksittäistä web-sovellusta vastaan.

Web-sovellusten suojaus

Järjestelmämme suojaa nettisivujasi useilta erilaisilta hyökkäyksiltä. Esimerkiksi SQL-injektio ja Cross site scripting (XSS) hyökkäyksiltä. Roskapostin lähetys sivustosi lomakkeiden kautta on estetty tehokkaasti. Näin esimerkiksi vieraskirjat ja foorumit pysyvät puhtaana.

Reaaliaikaiset paikkaukset tiedossa olevia haavoittuvuuksia vastaan pitää yleisesti käytössä olevat ohjelmat kuten WordPress, Joomla ja Magento turvassa. Brute force -tyyppiset hyökkäykset Hostingpalvelun asiakasivuille, webmailiin ja palvelimille sekä seuraavien ohjelmien hallintasivuille on estetty: PhpBB, vBulletin,WordPress, Joomla, Wikimedia, SugarCRM, Drupal, Typo3, MODx, Moodle, osCommerce, Magento, ZenCart, Dokuwiki, Prestashop