Sähköposti yritykselle on keskeinen viestintäkanava ja myös uskottavuus kysymys. Kaikkiin webhotelleihimme sisältyvät sähköpostit omalla domainilla (esim. etunimi.sukunimi@yrityksesi.fi). Webhotellin lisäksi tarvitset vain verkkotunnuksen, jonka voit tilata helposti kauttamme.

Teet sähköpostilaatikot helposti hallintapaneelisi kautta. Lisäksi webhotellit sisältävät kotisivutilan ja domainin tarvitsemat nimipalvelut. Nimipalveluilla voit halutessasi ohjata verkkotunnuksesi osoitteet myös kolmannen osapuolen palveluun (esim. Google Workspace ja Microsoft Office 365). Tutustu tästä webhotelleihimme.

Käytä selaimessa tai erillisellä ohjelmalla

Webmaililla luet postit kätevästi suoraan selaimella miltä tahansa tietokoneelta, jossa on internet-yhteys. Voit myös asentaa sähköpostisi käytössäsi olevaan sähköpostiohjelmaan. Autentikoivan postipalvelimen ansiosta vastaanotat ja lähetät sähköpostia helposti omalla sähköpostiohjelmalla missä verkossa tahansa. Tuettuja ohjelmia ovat esimerkiksi Microsoft Outlook, Thunderbird, Mac OS X Mail. Sopiva ratkaisu paljon liikkuvalle. IMAP IDLE -tuen ansiosta saat postit välittömästi kännykkääsi tekstiviestin tavoin. Palvelumme tukee salattuja SMTP, IMAP ja POP3 yhteyksiä.

Turvallinen sähköposti

Salattujen yhteyksien ansiosta viestien lukeminen ja lähettäminen on turvallista. Tuemme myös edistyneitä turvaamistekniikoita kuten DomainKeys ja SPF. Lisäksi otamme myös sähköposteista useita kertoja päivässä varmuuskopiot. Pystyt kätevästi itse palauttamaan yksittäisiä viestejä hallintapaneelimme kautta.

Tehokas suoja roskapostia vastaan

Kaikissa webhotelleissamme on käytössä palkittu SpamExperts, joka estää tarkasti ja tehokkaasti roskaposteja ja viruksia. Pääset hallinnoimaan Spamexpertsin asetuksia ja näet lokitiedot sinulle saapuneista viesteistä.

Oma domain Google Workspace tai Microsoft Office 365 -palveluissa

Halutessasi voit käyttää omaa domainia sähköposteissa, jotka ovat esimerkiksi Googlen tai Microsoftin palvelussa. Domainin ja email-palvelun yhteen liittämiseen tarvittavat nimipalvelut (DNS) sisältyvät kaikkiin webhotelleihimme. Mikäli sinulla ei ole tarvetta levytilalle kotisivuja varten tai sähköpostilaatikoille kauttamme, saat pelkät nimipalvelut edullisimmin Domainparkki-palvelustamme.