[Selvitys ongelmista]: Huoltokatkon jälkeen osalla virtuaalipalvelimissa ja webhotellipalvelimissa esiintyi ongelmia, jonko johdosta palvelimilla olevat ohjelmistot eivät toimineet oikein. Palvelimien yhteys levyjärjestelmään ei toiminut kunnolla ja näin myöskään virtuaalipalvelimien prosessit eivät toimineet vaikka palvelimet käynnistyivätkin. Asian korjauksessa huomattiin, että parille fyysiselle palvelimelle oli päässyt väärät asetukset inhimillisen virheen johdosta. Valitettavasti ongelman korjauksessa kesti aikaa liian kauan, vaikka lopullinen korjaus tapahtuikin nopeasti.

Pyrimme jatkossa testaamaan ja valmistelemaan tämän tapaiset päivitykset paremmin. Tulemme myös ottamaan jatkossa vain hyvin testattuja LTS (Long Term Support) versioita käytössämme olevista ohjelmistoista. Tämä vähentää päivitysten määrää ja takaa vakaamman toimivuuden.

[päivitys kello 19.00]: Vika on korjattu ja palvelimet toimivat normaalisti.
[päivitys kello 17.30]: Vika on edelleen päällä, mutta pyrimme saamaan sen korjattua tunnin kuluessa.
[päivitys kello 15.00]: Valitettavasti ongelma ei ole vielä korjaantunut. Vika on levyjärjestelmässä, joka toimii tällä hetkellä liian hitaasti. Olemme korjaamassa ongelmaa ohjelmistotoimittajan kanssa. Vika koskee, sekä osaa virtuaalipalvelimista että webhotelleja. Sähköpostit saapuvat perille viiveellä ongelman ratkettua.

[päivitys kello 13.00]: Ongelma jatkuu edelleen. Ongelma on levyjärjestelmässä, joka tällä hetkellä toimii niin hitaasti, että palvelimet ei toimi kunnolla.
[päivitys kello 9.00]: Ongelma jatkuu edelleen. Pyrimme saamaan ongelman kello 10 mennessä korjattua.
[päivitys kello 6.00]: Osalla palvelimista on odottamaton ongelma. Korjaamme asiaa parhaillaan.

Suoritamme sunnuntaina 5.3 kello 02.00 – 04.00 välisenä aikana suuremman huoltotyön pilvijärjestelmäämme. Tämän johdosta palveluissamme esiintyy tuona aikana noin tunnin pituinen katkos. Päivitys koskee webhotellipalvelimia ja virtuaalipalvelimia.