Päivitys: Ongelma on pystytty nyt paikallistamaan ja korjaamaan. Näin ollen palvelimet cloud2, cloud4, cloud7 ja cloud9 toimivat nyt normaalisti. Mikäli kuitenkin kohtaat vielä ongelmia, ole toki meihin yhteydessä. Syyksi osoittautui ohjelmisto, joka suojaa käyttäjiä toisten käyttäjien aiheuttamalta kuormalta (Cloudlinux). Sen konfiguraatioon oli yöllä tapahtuneessa virtakatkoksessa tullut vika ja näin kyseinen ohjelma itse aiheutti kuormaa kyseisille palvelimille.

Aamuyöstä palvelinsalissa oli häiriö. Se on korjattu ja suurin osa palvelimista on palannut normaaliin toimintaan. Palvelimet cloud2, cloud4, cloud7 ja cloud9 kärsivät kuitenkin ongelmista. Syynä näyttäisi olevan niiden käyttämä sama levyjärjestelmä, joka ei vielä ole palautunut normaaliin nopeuteen. Erityisesti kotisivuista tietokantoja käyttävät sivustot kohtaavat tämän ongelman. Ongelma voi siis käytännössä tarkoittaa, ettei sivusto ole toiminnassa ollenkaan tai toimii erittäin hitaasti.

Selvitämme, miten levyjärjestelmän saisi palautettua nopeudeltaan ennalleen. Pidemmällä tähtäimellä on joka tapauksessa tarkoitus kyseiset palvelimet siirtää uuteen nopeampaan levyjärjestelmään.

Pahoittelemme asian aiheuttamaa haittaa.

28.04.2015