Hostingpalvelun uusi kotisivukone

Otamme käyttöömme täysin uuden kotisivukoneen. Kyseessä on entistä kotisivukonetta selkeästi helppokäyttöisempi, modernimpi ja loogisempi kotisivukoneohjelma. Kotisivukone toimii klikkausperiaatteella eli, että klikkaat sitä osaa sivustossa, mitä haluat muokata. Tulevassa kotisivukoneessa näet tehdyt muutokset heti. Sen ulkoasua on erittäin helppo muokata. Siinä on lisäksi mukana kaikenlaisia käteviä lisäosia, kuten verkkokauppa, blogi, kartta, kuvagalleria, videot, kuvakaruselli. Lisäosan saa kätevästi lisättyä sivustolle haluttuun kohtaan hiirellä viemällä. Kotisivukonetta pääsee myös kokeilemaan ennen tilausta.

Tuki mobiililaitteille

Tulevassa kotisivukoneessa on myös tuki mobiililaitteille. Se siis suoraan muokkaa sivuston koon sopivaksi mobiililaitteelle (kännykät ja tabletit).

Vanha kotisivukone

Suosittelemme lämpimästi kaikkia vanhaa kotisivukonetta käyttäviä asiakkaitamme ja miksei muitakin asiakkaitamme vaihtamaan uuteen kotisivukoneeseen mm. sen paremman käytettävyyden takia. Koska kyseessä on täysin uusi ohjelma, sillä ei valitettavasti ole tukea entiseen kotisivukoneeseen. Toisin sanoen asiakkaan siirtyessä käyttämään uutta kotisivukonetta täytyy hänen luoda kotisivut uudella ohjelmalla uudelleen. Palvelimille jätetään kuitenkin vanha kotisivukone käyttöön. Vanhasta kotisivukoneesta luovutaan kuitenkin todennäköisesti parin vuoden sisällä.

Käyttöönotto

Otamme uuden kotisivukoneen käyttöön mahdollisimman pian ja ilmoitamme siitä sivuillamme. Uusi kotisivukone tullaan lisäämään kaikille palvelimille vähitellen.