RankingCoach kuva

Varmista rankingCoachin työkalulla, että sivusi löytyvät Googlessa ja muissa hakukoneissa sekä paranna sijoitustasi niiden hakutuloksissa. Tuote on uusi työkalu palvelussamme, joka auttaa pieniä yrityksiä hakukonenäkyvyyden parantamisessa.

Mikä ihmeen hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi tai Google-optimointi tarkoittaa niitä toimenpiteistä, joilla pyritään parantamaan kotisivujen näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Googlessa ja Bingissä. Usein hakukoneoptimointia hoitamaan palkataan jokin ulkopuolinen taho eli hakukoneoptimoinnin ammattilainen. RankingCoach on työkalu, joka opastaa kotisivujen hakukoneoptimoinnissa ja näin pystyt kehittämään kotisivujen näkyvyyttä Googlessa ilman, että olet haukoneoptimoinnin ammattilainen. Työkalu opastaa sinua askel askeleelta, miten kehität kotisivuja kotisivujesi hakukonenäkyvyyttä.

Hinnat

Hakukoneoptimointi on nyt myös edullista! Hinnat alkaen 9,90 €/kk ja saat käyttöösi rankingCoachin ja näin pystyt aloittamaan hakukoneoptimoinnin. Tyytyväisyystakuu on 30 päivää eli saat rahat takaisin, mikäli et halua jatkaa syystä tai toisesta rankingCoachin käyttöä. Suurempi rankingCoach Plus -paketti on saatavissa hintaan 19,90 €/kk. Sillä pystyt optimoimaan kolme sivustoa pienemmän paketin yhden sivuston rajoituksen sijaan.

rankingCoach logo

Kenelle palvelu on tarkoitettu?

Palvelu on suunniteltu erityisesti pienille yrityksille ja tarkoitettu kaikille kotisivujen tekijöille, jotka haluavat itse parantaa kotisivujen näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Googlessa. Työkalu opastaa askel askeleelta hakukoneoptimointia, joten sinun ei tarvitse olla ammattilainen. Sinulla ei tarvitse olla myöskään meiltä webhotellia tai jotain muuta palvelua vaan pystyt käyttämään tätä työkalua yhtä hyvin avuksesi muaallakin ylläpidettyihin kotisivuihin. Annamme kuitenkin 10% alennuksen rankingCoachista niille, joilla on meillä Peruspaketti, Yrityspaketti tai niitä suurempi webhotelli.

Toimiiko myös WordPressin kanssa?

Kyllä! Ei ole merkitystä, millä kotisivut on tehty eli voit käyttää rankingCoachia WordPressin kanssa tai minkä tahansa muun ohjelman kanssa. rankingCoachissa on kuitenkin erityisiä opasvideoita ja opastusta muutenkin useiseen yleisiin ohjelmiin, kuten WordPress, Joomla, Drupal, Prestahop ja Magento.

Lisätietoja

Lisätietoja hakukoneoptimoinnista löydät kotisivuiltamme

14.01.2016