Asennusohjelma

Asennusohjelma sisältyy kaikkiin webhotelleihin

  • Asenna helposti kuvagalleria, blogi, verkkokauppa tai vaikka keskustelupalsta.
  • Asenna ohjelma vain muutamalla klikkauksella.
  • Muokkaa ohjelmasta itsellesi sopiva.
  • Helppokäyttöinen ohjelma sisältyy kaikkiin webhotelleihin.

Tilaa webhotelli tästä!

Helposti asennettava sisällönhallintajärjestelmä

Meillä on myös tuki sisällönhallintojen, Joomla & Drupal, uusimpiin versioihin. Sisällönhallintajärjestelmät ovat ilmaisia, monipuolisia ja pelkällä internet-selaimella käytettäviä julkaisujärjestelmiä , jonka avulla yksityishenkilöt, yritykset tai yhteisöt voivat lisätä ja päivittää internet-sivujen sisältöä. Sisällönhallintajärjestelmät soveltuvat niin suurten yritysten tarpeisiin kuin yksittäisen henkilön harrastesivujen ylläpitämiseen. Käyttömahdollisuuksia on rajattomasti.

Helppo asentaa ja päivittää

Asennetun ohjelman päivittäminen helpottuu. Voit esimerkiksi Asennusohjelman avulla tehdä vaivatta verkkokaupastasi tai sisällönhallintajärjestelmästä ensin varmuuskopion ja testata tämän jälkeen päivittämistä. Päivittäminenkin sujuu vain parilla klikkauksella. Näin voit aina palata takaisin vanhaan versioon, mikäli jotain yllättävää tapahtuu.

Sisältyy kaikkiin paketteihimme

Asennusohjelma sisältyy kaikkiin webhotelleihimme. Kannattaa kuitenkin huomioida, että monet ohjelmat, kuten verkkokaupat, blogit ja keskustelupalstat vaativat tietokannan. Tuki tietokantaan löytyy kaikista paketeista. Aloituspaketissa tietokantoja on vain yksi, joten siihen voi asentaa vain yhden tietokannan vaativan ohjelman. Peruspaketissa tietokantoja on viisi ja Yrityspaketissa rajoittamattomasti.

Suosituimmat ohjelmat

WordPress

WordPress on moderni henkilökohtainen julkaisualusta. Sen painopisteinä on esteettisyys, web-standardit ja käytettävyys. WordPress on yksi maailman suosituimmista sisällönhallintajärjestelmistä.

Joomla!

Joomla on helppokäyttöinen sisällönhallintajärjestelmä jonka ylläpitoliittymää käytetään internet-selaimen avulla. Ylläpitoliittymän kautta voidaan luoda uusia sivuja sekä lisätä tekstiä ja kuvia.

Drupal

Drupal on suosittu sisällönhallintajärjestelmä jolla voit helposti luoda esimerkiksi blogin tai yrityksesi kotisivut.

Magento

Magento on skaalautuva, joustava ja tarjoaa ominaisuuksia liiketoiminnan kasvulle. Käyttäjillä on täysi hallinta verkkokaupan sisällöstä, ulkonäöstä ja toimivuudesta.

phpBB

phpBB on avoimen lähdekoodin foorumi sovellus. Keskustelualueen ulkonäköä on helppo muuttaa, ja phpBB on käännetty monille eri kielille, myös suomeksi.

MediaWiki

MediaWikillä voit tehdä mieleisesi wiki sivuston, jonka sisältöä käyttäjät voivat muokata.