Palkkioiden maksu käytännössä?

Kumppanuusohjelman jälleenmyyjän tulee olla asiakkaamme (hankittu paketti meiltä). Kun asiakas on hyväksytty
kumppanuusohjelman, aukaistaan hänelle Hostingpalvelussa erillinen tili. Tälle tilille lisätään palkkiot uusista asiakkaista.

Miten suosittelu tapahtuu, jotta saan tuomistani asiakkaista palkkion?

Kumppanuusohjelmassa olevalle asiakkaallemme luodaan automaattisesti linkki kumppanuusohjelmaan hyväksymisen yhteydessä. Linkin avulla tilaajalle lisätään suosittelija: kun tilaaja tulee annetun linkin kautta tilaamaan Hostingpalvelulta jonkin webhotellipaketin, lisätään tämä tilaaja kumppanuusohjelmassa olevan suosittelemaksi automaattisesti. Suositellut asiakkaat näkyvät tämän jälkeen myös kumppanuusohjelmassa olevan asiakassivuilla.

Toinen tapa on jälkikäteen ottaa yhteyttä Hostingpalvelun asiakaspalveluun (asiakaspalvelu(@)hostingpalvelu.fi) ja pyytää kytköksen tekemistä tilaajan ja suosittelijan välille. Kytköstä ei voi enää tehdä yli 2 viikkoa vanhoihin tapauksiin, eikä kytköksiä lisätä tapauksissa joissa tilaus on tehty ennen kumppanuusohjelmaan liittymistä.

Itse provisio lisätään kumppanuustilille automaattisesti 45 päivän jälkeen maksusta. Kumppanuusohjelman miniminosto on 50 euroa.