Helppokäyttöinen webmail

Horde ja Roundcube -ohjelmoistoilla luet sähköpostin kätevästi suoraan selaimella.

Autentikoiva sähköpostipalvelin

Autentikoivan sähköpostipalvelimen ansiosta vastaanotat ja lähetät sähköpostia helposti omalla sähköpostiohjelmalla missä verkossa tahansa. Tuettuja sähköpostiohjelmia ovat esimerkiksi Outlook, Thunderbird, Mac OS X Mail. Sopiva ratkaisu paljon liikkuvalle. IMAP IDLE -tuen ansiosta saat sähköpostit välittömästi kännykkääsi tekstiviestin tavoin. Sähköposti tukee salattuja SMTP, IMAP ja POP3 yhteyksiä.

Turvallinen sähköposti

Salattujen sähköpostiyhteyksien ansiosta sähköpostin lukeminen ja lähettäminen on turvallista. Tuemme myös edistyneitä turvaamistekniikoita kuten DomainKeys ja SPF. Lisäksi otamme myös sähköposteista useita kertoja päivässä varmuuskopiot. Asiakas pystyy kätevästi itse palauttamaan yksittäisi viestejä hallintapaneelimme kautta.

Tehokas suoja roskapostia vastaan

Kaikissa webhotelleissamme on käytössä palkittu SpamExperts, joka estää tarkasti ja tehokkaasti roskaposteja ja viruksia. Pääset hallinnoimaan Spamexpertsin asetuksia ja näet lokitiedot sinulle saapuneista viesteistä.

Sähköpostit sisältyvät kaikkiin webhotelleihin ja wp-webhotelleihin

Kaikkiin webhotelleihimme sekä erikseen WordPressiä ajatellen toteutettuihin wp-webhotelleihimme sisältyvät sähköpostit. Voit lisätä uusia sähköpostitilejä helposti hallintapaneelimme kautta. Tutustu tästä webhotelleihimme, joissa voit ylläpitää myös kotisivuja.
Lue lisää webhotelleista
Lue lisää wp-webhotelleista