Palvelun voit tilata täältä.
Kun olet tilannut CDN-palvelun saat sen käyttöösi seuraavalla tavalla:

1. Mene asiakassivuille, paina otsikon Hajautettu sisältöverkko (CDN) alta kohdasta ’Hallinta’.
2. Klikkaa painiketta ’Uusi CDN resurssi’.
3. Lisää kohtaan CDN-Hostname jakeluosoite. Esim. cdn.omadomaini.fi.
4. Lisää kohtaan ’Alkuperä’ oma domainisi (esim. www.omadomain.fi).
5. Ruksaa kohta ’Edge ryhmät’.
6. Paina ’Luo CDN resurssi’.
7. Klikkaa tämän jälkeen resurssin kohdalla ’Lisätiedot’ ja kopioi CNAME tietue. Ohjeita DNS-tietueen lisäämiseen löydät täältä. CDN-osoite alkaa toimimaan vasta kun CNAME-tietue on luotu.

Jos haluat käyttää SSL:ää, kirjoita hostname-kenttään yksi sana (esim. ”minundomainfi”). CDN-osoite tulee tällöin olemaan ”minundomainfi.r.worldssl.net”. Valitse lisäksi ”SSL moodi -> SSL (edistynyt”.

Näillä ohjeilla voit luoda CDN resurssin. Tämän lisäksi sinun täytyy ottaa CDN resurssi käyttöön sivustollesi. Tarjoamme ohjeita tähän täällä.