Palvelun voit tilata täältä.
Kun olet tilannut CDN-palvelun, saat sen käyttöösi seuraavalla tavalla:

1. Siirry asiakassivuille, klikkaa otsikon ”Hajautettu sisältöverkko (CDN)” alta kohdasta ”Hallinta”.

2. Klikkaa painiketta ”Uusi CDN resurssi”.

3. Lisää kohtaan ”CDN-Hostname” jakeluosoite. Kun tarkoitus on käyttää HTTPS-yhteyttä (suositeltu), kirjoita hostname-kenttään yksi sana, esim. ”minundomainfi”. CDN-osoite tulee tällöin olemaan ”minundomainfi.r.worldssl.net”.

4. Lisää kohtaan ”Alkuperä” oma domainisi, esim. www.omadomain.fi (huomioi tässä onko sivustosi osoitteessa www. vai ei).

5. Ruksaa kohta ”Edge ryhmät”.

6. Klikkaa ”Luo CDN resurssi” (”Edge Groups”).

7. Klikkaa tämän jälkeen resurssin kohdalla ”Lisätiedot”.

8. Kopioi CNAME-tietue. CNAME-tietue tulee lisätä domainin DNS-tietoihin hallintapaneelissa.

Ohjeita DNS-tietueen lisäämiseen löydät täältä.

CDN-osoite alkaa toimia vasta, kun CNAME-tietue on luotu.

Jos et halua käyttää HTTPS-yhteyttä (SSL), kirjoita hostname-kenttään osoite, jonka haluat jakeluosoitteen olevan, esim. cdn.omadomaini.fi. Tällöin tulee myös SSL moodissa olla valinta ”Ilman SSL”.

Nyt CDN-resurssi on luotu. Tämän lisäksi tulisi ottaa resurssi käyttöön sivustollesi. Tarjoamme ohjeita tähän täällä.