Palvelun voit tilata täältä.
Kun olet tilannut CDN-palvelun, saat sen käyttöösi seuraavalla tavalla:

1. Siirry asiakassivuille, klikkaa otsikon ”Hajautettu sisältöverkko (CDN)” alta kohdasta ”Hallinta”
    2. Klikkaa painiketta ”Uusi CDN resurssi”
    3. Lisää kohtaan ”CDN-Hostname” jakeluosoite, esim. cdn.omadomaini.fi
    4. Lisää kohtaan ”Alkuperä” oma domainisi, esim. www.omadomain.fi
    5. Ruksaa kohta ”Edge ryhmät”
    6. Klikkaa ”Luo CDN resurssi”
    7. Klikkaa tämän jälkeen resurssin kohdalla ”Lisätiedot” ja kopioi CNAME-tietue.
    Ohjeita DNS-tietueen lisäämiseen löydät täältä. CDN-osoite alkaa toimia vasta, kun CNAME-tietue on luotu.

Jos haluat käyttää SSL:ää, kirjoita hostname-kenttään yksi sana, esim. ”minundomainfi”. CDN-osoite tulee tällöin olemaan ”minundomainfi.r.worldssl.net”. Valitse lisäksi SSL moodi -> SSL edistynyt.

Nyt CDN-resurssi on luotu. Tämän lisäksi tulisi ottaa resurssi käyttöön sivustollesi. Tarjoamme ohjeita tähän täällä.