Kun CDN-resurssi on luotu asiakassivuilla (ohjeet resurssin luontiin täällä) voi CDN:n ottaa WordPressin LiteSpeed-välimuistissa ottaa helposti käyttöön seuraavilla ohjeilla:

1. Kirjaudu WordPressin hallintaan.
2. Asenna LiteSpeed Cache -lisäosa ja aktivoi se (ellei jo asennettuna).
3. Avaa lisäosan asetukset-sivu (Asetukset -> LitesSpeed Cache).
4. Avaa edistyneet asetukset (Show Advanced Options) sivun oikeasta yläkulmasta.

5. Valitse välilehti [8]CDN.

6. Ota CDN käyttöön (Enable CDN – ON).
7. Syötä asiakassivuilla luomasi ”CDN URL osoite” -kohtaan ”CDN URL”.
8. Syötä sivustosi käyttämä osoite kohtaan ”Original URLs”. Ota huomioon LiteSpeedin haluama muoto (esim. //www.litespeedcdn.testitili.com/ ).
9. Tallenna muutokset (Save Changes).

10. Nyt CDN-palvelun tulisi olla valmis käyttöä varten. Tässä kohtaa tulee sivuston välimuisti tyhjentää. Tämä onnistuu LiteSpeed:in kuvakkeen alasvetovalikosta valitsemalla ”Purge All”.

11. Välimuistin tyhjentämisen jälkeen voit tarkistaa, että CDN toimii oikein. Päivitä ensin sivu, ettei avoimella sivulla ole vanhoja tietoja. Avaa sitten jokin sivustosi kuva uudella välilehdellä. Uuden välilehden osoite-rivillä tulisi näkyä luomasi CDN-osoite (esim. https://litespeedcdntestitilicom.r.worldssl.net/kuva.jpg )