Webhotelliemme asennusohjelma mahdollistaa WordPressin päivittämisen automaattisesti tai käyttäjän toimesta käsin. Oletusarvoisesti automaattiset päivitykset ovat päällä aliversioille (esimerkiksi 5.7.1->5.7.2) ja tietoturvapäivityksille. Tämän lisäksi on mahdollista asettaa käyttöön automaattinen päivitys kaikille versioille, teemoille ja lisäosille.

Kun asennusohjelmassa on tarjolla uusi versiopäivitys, sen voi asentaa klikkaamalla punaista nuolipainiketta ja seuraamalla sivun ohjeita.

Jos haluat vaihtaa automaattisen päivityksen asetuksia, voit tehdä sen klikkaamalla työkalukuvaketta:

Asetuksissa voi määrittää erilliset asetukset eri päivitettäville osille sekä valita haluaako vastaanottaa sähköposti-ilmoituksia tehdyistä ja saatavilla olevista päivityksistä. Tallenna lopuksi asetukset sivun alalaidassa olevalla ”Tallenna kaikki” -painikkeella.

Halutessa sivuta voi ottaa myös käsin varmuuskopion klikkaamalla oikealle kaartavaa nuolta. Tarkemmat ohjeemme näihin varmuuskopioihin löytyy täältä:
https://www.hostingpalvelu.fi/ohjeet/webhotelli-ohjeet/asennettavat-ohjelmat-asennusohjelma/varmuuskopiot-asennusohjelmassa/