Tässä ohjeessa kerromme, miten saat ohjattua meiltä tilaamasi domainin Squarespace-sivustollesi DNS-tietueilla. Jotta voit muokata palvelussamme domainisi DNS-tietueita, sinulla tulee olla joko domainparkki tai webhotelli domainillesi.

Alkuvalmistelu Squarespace-palvelussasi

  1. Katso aluksi Squarespacen ohjeet läpi siitä, miten saat yhdistettyä domainisi heidän palveluunsa. Ohjeet löydät täältä.
  2. Käy läpi Squarespacen ohjeesta kohdat 1 ja 2, tee tarvittavat muutokset heidän päädyssään ja ota ylös Squarespacelta saamasi DNS-tietueet (DNS records).


DNS-tietueiden muokkaaminen Hostingpalvelussa

  1. Kun pääset Squarespacen ohjeen kohtaan 3, kirjaudu sisään meidän palveluumme ja domainparkkisi tai webhotellisi hallintapaneeliin.
  2. Ota tässä vaiheessa esille myös meidän ohjeemme tietueiden muuttamisesta/lisäämisestä. Ohjeemme löydät täältä.
  3. Kun olet asettanut ja tallentanut domainillesi oikeat CNAME- ja A-tietueet, muutosten päivittymisessä menee yleensä noin tunti.

 

Huomioithan, että meillä tehtyjen DNS-muutosten astuminen voimaan vaatii sen, että domainisi nimipalvelimet osoittavat meille. Nimipalvelimet voit muuttaa meille näillä ohjeilla. Jos sinulla on sähköpostipalvelut jostakin muualta kuin meiltä (esim. O365 tai GSuite), suosittelemme tarkastamaan, että myös domainisi sähköpostiliikenne on ohjattu oikein käyttämääsi sähköpostipalveluun. Jos et ole varma sähköpostiesi tai domainisi tilanteesta, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

 

24.07.2019