Tässä ohjeessa neuvomme, kuinka saat ohjattua meiltä tilaamasi domain Googlen Blogger-blogisivustollesi DNS-tietueilla. Jotta voit muokata meidän palvelussamme domainisi DNS-tietueita, sinulla tulee olla joko domainparkki tai webhotelli domainillesi.

Domainin liittäminen blogiisi Bloggerissa

Katso aluksi Bloggerin ohjeet domainin liittämisestä blogiin täältä. Oikea ohjeistus löytyy kohdasta 2, ja sen alta edelleen kohdasta ”Connect to your non-Google domain from Blogger”.


Aseta domainisi käyttöön blogi-palvelussasi ja ota tämän jälkeen talteen saamasi DNS-tietueet, jotka domainillesi tulee asettaa meidän päädyssämme.

DNS-tietueiden muokkaaminen Hostingpalvelussa

  1. Kirjaudu seuraavaksi sisään meiltä tilaamasi webhotellin/domainparkin hallintapaneeliin.
  2. Ota tässä vaiheessa esille myös meidän ohjeemme tietueiden muuttamisesta/lisäämisestä. Ohjeemme löydät täältä.
  3. Kun olet asettanut ja tallentanut domainillesi oikeat tietueet, muutosten päivittymisessä menee yleensä noin tunti.

 

Huomioithan, että meillä tehtyjen DNS-muutosten astuminen voimaan vaatii sen, että domainisi nimipalvelimet osoittavat meille. Nimipalvelimet voit muuttaa meille näillä ohjeilla. Jos sinulla on sähköpostipalvelut jostakin muualta kuin meiltä (esim. O365 tai GSuite), suosittelemme tarkastamaan, että myös domainisi sähköpostiliikenne on ohjattu oikein käyttämääsi sähköpostipalveluun. Jos et ole varma sähköpostiesi tai domainisi tilanteesta, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

29.01.2021