Tässä ohjeessa neuvomme, kuinka saat ohjattua meiltä tilaamasi domain Shopifyn palvelussa olevaan verkkokauppaasi DNS-tietueilla. Jotta voit muokata meidän palvelussamme domainisi DNS-tietueita, sinulla tulee olla joko domainparkki tai webhotelli domainillesi.

Domainin liittäminen verkkokauppaasi Shopifylla

  1. Katso aluksi Shopifyn ohjeet domainin liittämisestä verkkokauppaan täältä.
  2. Aseta domainisi käyttöön verkkokauppa-palvelussasi ja ota tämän jälkeen Shopifyn ohjeesta talteen DNS-tietueet, jotka domainillesi tulee asettaa meidän päädyssämme.


DNS-tietueiden muokkaaminen Hostingpalvelussa

  1. Kirjaudu seuraavaksi sisään meiltä tilaamasi webhotellin/domainparkin hallintapaneeliin.
  2. Ota tässä vaiheessa esille myös meidän ohjeemme tietueiden muuttamisesta/lisäämisestä. Ohjeemme löydät täältä.
  3. Kun olet asettanut ja tallentanut domainillesi oikeat CNAME- ja A-tietueet, muutosten päivittymisessä menee yleensä noin tunti.

 

Huomioithan, että meillä tehtyjen DNS-muutosten astuminen voimaan vaatii sen, että domainisi nimipalvelimet osoittavat meille. Nimipalvelimet voit muuttaa meille näillä ohjeilla. Jos sinulla on sähköpostipalvelut jostakin muualta kuin meiltä (esim. O365 tai GSuite), suosittelemme tarkastamaan, että myös domainisi sähköpostiliikenne on ohjattu oikein käyttämääsi sähköpostipalveluun. Jos et ole varma sähköpostiesi tai domainisi tilanteesta, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

25.07.2019