Tämän ohjeen avulla voit asentaa SSL-sertifikaatin webhotelli-pakettiisi. Sertifikaatin voi asentaa perus- ja yrityspaketteihimme. Luotetun sertifikaatin voi tilata tilauslomakkeellamme.

Mikäli sertifikaatti asennetaan ilman dedikoitua IP-osoitetta, käyttää sertifikaatti ns. SNI-SSL -tekniikkaa. Lisätietoja SNI-SSL -tekniikasta löydät täältä.

Kirjaudu hallintapaneeliin ja avaa SSL/TLS -hallinta.

Luo henkilökohtainen avain kohdassa ’Luo, katso, lataa tai poista henkilökohtaisia avaimia.

– Valitse avainkoko 2048 bits.

Kun luot uuden avaimen, ei muita tietoja tarvitse täyttää.

Luo allekirjoituspyyntö SSL -hallinnassa kohdassa ’Luo, katso tai poista SSL-allekirjoituspyyntöjä.’
– Kirjoita ’Domainit’ -kenttään osoite, jolle sertifikaatti asennetaan (esim. www.omadomain.fi). Huom! Sertifikaatti asennetaan ainoastaan yhdelle osoitteelle, joten jos haluat sertifikaatin toimimaan www-etuliitteen kanssa, kirjoitathan myös tämän.

Kopioi allekirjoituspyyntö.
Avaa meidän lähettämä ’SSL palvelinvarmenteen määrittely’ -viesti, ja klikkaa viestissä olevaa linkkiä. Ko. viesti lähetetään kun sertifikaatti on maksettu.Valitse palvelintyypiksi ’cPanel / WHM’ ja kopioi hallintapaneelista allekirjoituspyyntö (CSR) kokonaisuudessaan.

Klikkaa ’Seuraava’. SSL-sertifikaatin vahvistuspyyntö lähetetään valitsemaasi sähköpostiosoitteeseen (esim. admin@omadomain.fi). Kun tämä on hyväksytty, lähetetään tilinhaltijan sähköpostiosoitteeseen sertifikaatin tiedot.
Mene hallintapaneelin SSL -hallinnassa kohtaan ’Asenna sertifikaatti sivustollesi.’

Valitse valikosta domain, jolle sertifikaatti asennetaan ja liitä CRT -kenttään saamasi sertifikaatti. Mikäli palvelin ei automaattisesti löydä avainta, voit kopioida tämän henkilökohtaisista avaimista.

Seuraavat tiedot löytyvät SSL-viestistä. Ensimmäinen näistä liitetään CRT -kenttään ja toinen CA Bundle -kenttään.
Mikäli CABUNDLE:a ei näy suoraan viestissä, on viestissä todennäköisesti linkki tähän (tämä saattaa esim. olla otsikon ”You can get your Intermediate Certificates at” alla).