Tämä ohje opastaa, miten voit palauttaa tietoja automaattisista varmuuskopioista.

Alku

Järjestelmämme ottaa varmuuskopioita tileistä päivittäin ja näitä päivittäisiä kopioita säilytetään 14 päivää palvelimella. Voit tarkastella ja palauttaa varmuuskopioita hallintapaneelissa, kohdassa ’Automaattiset varmuuskopiot’

Varmuuskopioiden palautus

Tiedostojen palauttaminen automaattisista varmuuskopioista

1. Valitse ensin aikaväli, jolta haluat palauttaa varmuuskopion. Aika näytetään muodossa pp/kk/vvvv.
2. Valitse kohta ’Tiedostot’.
3. Valitse listalta varmuuskopio, jonka haluat palauttaa. Päivämäärän perässä näkyy kellonaika, jolloin varmuuskopio on otettu.

Varmuuskopioiden palautus

4. Valitse tiedostot, jotka haluat palauttaa. Mikäli haluat palauttaa kotisivusi, voit valita koko public_html kansion. Voit myös palauttaa yksittäisiä tiedostoja tai esim. koko home-kansion. Klikkaa lopuksi ’Lähetä’ -painiketta. Huomaathan, että varmuuskopion palauttaminen saattaa kestää, joten olethan kärsivällinen palautuksen aikana.

Varmuuskopioiden palautus

Tietokannan palauttaminen automaattisista varmuuskopioista

1. Valitse ensin aikaväli, jolta haluat palauttaa varmuuskopion. Aika näytetään muodossa pp/kk/vvvv.
2. Valitse kohta ’MySQL-tietokanta’ sekä tietokanta, jonka haluat palauttaa.
3. Valitse listalta varmuuskopio, jonka haluat palauttaa. Päivämäärän perässä näkyy kellonaika, jolloin varmuuskopio on otettu.
4. Voit valita palautettavaksi joko koko tietokannan tai yksittäisiä tauluja tietokannasta.
5. Klikkaa lopuksi ’Lähetä’. Huomaathan, että varmuuskopion palauttaminen saattaa kestää, joten olethan kärsivällinen palautuksen aikana.

Varmuuskopioiden palautus

Sähköpostien palauttaminen automaattisista varmuuskopioista

1. Valitse ensin aikaväli, jolta haluat palauttaa varmuuskopion. Aika näytetään muodossa pp/kk/vvvv.
2. Valitse kohta ’Sähköpostiviestit tililtä’ sekä se sähköposti, jonka haluat palauttaa.
3. Valitse listalta varmuuskopio, jonka haluat palauttaa. Päivämäärän perässä näkyy kellonaika, jolloin varmuuskopio on otettu.
4. Klikkaa lopuksi ’Lähetä’. Huomaathan, että varmuuskopion palauttaminen saattaa kestää, joten olethan kärsivällinen palautuksen aikana.

Varmuuskopioiden palautus