Tämä ohje auttaa ohjelman Windows Mail -asetusten asettamisessa sopiviksi Hostingpalvelussa luotujen sähköpostitilien kanssa.

Kun olet luonut sähköpostitilin hallintapaneelissamme (ohjeet sähköpostitilin luomiseen löytvät täältä), voit lähettää ja vastaanottaa viestejä Windows Mailin avulla. Seuraavassa ohjeet asetuksien laittamiseen.

1.Valitse työkaluista kohta ”Tilit”

2.Klikkaa ”Lisää”.

3. Valitse kohta ”Sähköpostitili”.

4. Lisää näyttönimi (saa olla mikä vain)

5. Kirjoita sähköpostiosoitteesi.

6. Valitse saapuvien postien palvelimeksi IMAP. Kirjoita saapuvan- ja lähtevän postin palvelimeksi ”Hosting-tilin tiedot” -viestissä ilmoitettu sähköpostipalvelin. HUOM: valitse kohta ”Lähtevän sähköpostin palvelin edellyttää käyttöoikeuksien todennusta”. Kun valmis, klikkaa seuraavaan.

7. Kirjoita käyttäjänimeksi koko sähköpostiosoitteesi ja salasanaksi hallintapaneelissamme tekemäsi salasana. Klikkaa seuraavaan.

8. Seuraavaksi tulee viesti, jossa kerrotaan että tiedot on määritetty onnistuneesti. Asennus ei kuitenkaan ole aivan vielä valmis, joten valitse kohta ”Älä lataa sähköpostiani ja kansioitan nyt”. Klikkaa ”Valmis” ja jatka seuraavaan kohtaan ohjeessa.

9. Valitse vasemmalta juuri tekemäsi sähköpostilaatikko ja klikkaa oikealta kohtaa ”ominaisuudet”.

10. Siirry välilehdelle ”Palvelimet” ja varmista, että kohta ”Palvelin edellyttää käyttöoikeuksien todennusta” on valittuna. Siirry tämän jälkeen alhaalla oleviin asetuksiin.

11. Valitse ”Kirjaudu käyttämällä” ja kirjoita sähköpostin käyttäjänimeksi koko sähköpostiosoitteesi. Kirjoita myös salasana sähköpostiosoitteelle. Kun valmis, klikkaa ok-painiketta.

12. Valitse seuraavaksi välilehti ”Lisäasetukset”. Valitse molempiin sekä lähtevään – että saapuvaan postiin ”Tämä palvelin edellyttää SSL-suojausta”. Aseta lähtevän postin (SMTP) palvelimeksi 465 ja saapuvan postin (IMAP) 993. Klikkaa ok ja sähköpostisi on asetettu ohjelmaan Windows Mail.

15.06.2018