Tämä ohje auttaa ohjelman Windows Mail asetusten laittamisessa sopiviksi Hostingpalvelun sähköpostien kanssa.

Kun olet tehnyt sähköpostitilin hallintapaneelissamme (ohjeet sähköpostitilin luomiseen löytyy täältä), voit lähettää ja vastaanottaa viestejä Windows Mailin avulla. Seuraavassa ohjeet asetuksien laittamiseen.

1.Valite työkaluista kohta ”Tilit”

2.Klikkaa ”Lisää”.

3. Valitse kohta sähköpostitili.

4. Lisää näyttönimi (saa olla mitä vain)

5. Kirjoita sähköpostiosoitteesi.

6. Valitse tulevien sähköpostipalvemeksi IMAP. Kirjoita saapuvan ja lähtevän postin palvelimeksi Hosting -tilin tiedot viestissä ilmoitettu sähköpostipalvelin. HUOMAA: valitse kohta ”Lähtevän sähköpostin palvelin edellyttää käyttöoikeuksien todennusta”. Kun valmis, klikkaa seuraavaan.

7. Kirjoita käyttäjänimeksi koko sähköpostiosoitteesi ja salasanaksi tekemäsi salasana hallintapaneelissamme. Klikkaa seuraavaan.

8. Seuraavaksi tulee viesti, jossa kerrotaan että tiedot on määritetty onnistuneesti. Asennus ei kuitenkaan ole aivan vielä valmis ja valitse siksi kohta ”Älä lataa sähköpostiani ja kansioitan nyt” ja klikkaa ”Valmis” ja jatka seuraavaan kohtaan ohjeessa.

9. Valitse vasemmalta juuri tekemäsi sähköpostilaatikko ja klikkaa oikealta kohtaa ”ominaisuudet”.

10. Mene välilehteen ”Palvelimet” ja varmista, että kohta ”Palvelin edellyttää käyttöoikeuksien todennusta” on valittuna. Mene tämän jälkeen alhaalla oleviin asetuksiin.

11. Valitse ”Kirjaudu käyttämällä” ja kirjoita sähköpostin käyttäjänimeksi koko sähköpostiosoitteesi. Kirjoita myös salasana sähköpostiosoitteeseen. Kun valmis, klikkaa ok-painiketta.

12. Valitse seuraavaksi välilehti lisäasetukset. Valitse molempiin sekä lähtevään postiin että saapuvaan postiin, että ”Tämä palvelin edellyttää SSL-suojausta”. Laita lähtevän postin(SMTP) palvelimeksi 465 ja saapuvan postin (IMAP) 993. Klikkaa ok ja sähköpostisi on asetettu ohjelmaan Windows Mail.