Perus- ja yrityspaketteihimme voi liittää useamman domainin. Tämä ohje auttaa sinua tekemään webhotellitilauksen useammalla domainilla.

1. Paina ’Tilaus’ välilehteä ja valitse haluamasi paketti (perus- tai yrityspaketti).

2. Pidä ’Haen uutta verkkotunnusta’ valittuna. Kirjoita haluamasi domain ja klikkaa ’Seuraava >>’. Mikäli domain on haettavissa, valitse kuinka pitkäksi aikaa haluat domainin rekisteröidä ja klikkaa ’Seuraava >>’.

3. Valitse laskutuskausi webhotellipaketillesi ja klikkaa ’Päivitä ostoskori’.

4. Lue domainia koskevat ehdot sekä valitse ’Olen lukenut ehdot ja ehdot täyttyvät’. Valitse myös alasvetovalikosta kenelle domain rekisteröidään ja kirjoita sitä koskeva tunnus sitä koskevaan laatikkoon.

5. Jos et tilaa kuin yhden domainin, voit painaa ’Tilaa’ painiketta ja jatkaa tilausprosessia. Jos kuitenkin haluat tilata useamman domainin, klikkaa ’Jatka ostoksia’.

6. Valitse ’Rekisteröi domain’.

7. Kirjoita uuden haluamasi domainin nimi ja klikkaa ’Tarkista saatavuus’. Mikäli domain on haettavissa, klikkaa ’Lisää koriin’ painiketta.

8. Hyväksy ehdot myös uudelle domainille ja kirjoita omistajan tiedot. Punaisesta varoitustekstistä ei tässä vaiheessa tarvitse välittää. Domain lisätään lisä-/rinnakkaisdomainiksi myöhemmin.

9. Jos haluat vielä tilata kolmannen/useamman domainin, klikkaa ’Jatka ostoksia’. Jos olet kuitenkin valmis tilauksen kanssa, klikkaa ’Tilaa’.

10. Syötä tilinhaltijan tiedot ja valitse haluamasi maksutapa. Kun olet täyttänyt kaikki vaadittavat kentät sekä hyväksynyt sopimusehtomme, voit vahvistaa tilauksen painamalla Vahvista tilaus’.

11. Nyt kun tilaus on tehty, pitää ylimääräinen domain lisätä hallintapaneelissa lisä- tai rinnakkaisdomainiksi, tai muuten se ei toimi. Kirjaudu hallintapaneeliin tunnuksilla, jotka lähetettiin sinulle sähköpostiviestillä.

12. Siirry hallintapaneelissa kohtaan ’Rinnakkaisdomain’ tai ’Lisädomain’. Syötä sivulla olevaan kenttään muut tilaamasi domainit.

13. Kun domainit on lisätty ja rekisteröity, ovat ne toiminnassa.