Asiakkaamme ovat saaneet tietojenkalasteluviestejä sähköpostilla, joissa väitetään asiakkaan verkkotunnuksen toiminnan keskeytyneen sekä ohjataan kirjautumaan hallintaan. Kirjeen linkki vie aidon näköiselle kirjautumissivulle, joka on kopio kirjautumissivustamme. Jos sivun kautta antaa kirjautumistiedot, päätyvät ne huijaussivuston tekijälle.

Jos saat viestejä, jotka ohjaavat kirjautumaan tai tekemään jonkin muun toimenpiteen palveluihin, tarkista lähettäjän osoite sekä kirjautumissivun URL, jonka tulisi olla https://www.hostingpalvelu.fi/asiakkaat/index.php?rp=/login.

Jos et ole varma onko viesti huijaus vai ei, älä klikkaa viestin linkkejä. Jos haluat kirjautua asiakassivuillesi, teet sen turvallisemmin menemällä suoraan selaimella sivuillemme hostingpalvelu.fi.

Jos olet saanut huijausviestin ja epäilet syöttäneesi kirjautumistietosi väärennetylle sivustolle, vaihda pikaisesti salasanasi täältä, ja ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Voit lisätä asiakassivujesi turvallisuutta ottamalla käyttöön kaksivaiheisen tunnistautumisen tämän ohjeen avulla. Vinkkejä huijausviestien tunnistamiseen voit lukea blogistamme.