Tietoturvallinen webhotelli

Suojaamme kaikki webhotelli-palvelimemme tehokkaalla monitasoisella järjestelmällä joka estää tehokkaasti web-sovellusten haavoittuvuuksien aiheuttamia uhkia. Järjestelmä tarjoaa ylivoimaista suojaa nykyaikaisille monimutkaisille sovelluksille kuten sisällönhallintajärjestelmät, asiakastietojärjestelmät, verkkokaupat ja keskustelufoorumit.

IDS/IPS -järjestelmä (Tunkeilijan havaitsemis- ja estojärjestelmä)

Kehittynyt järjestelmämme havaitsee ja estää tehokkaasti erilaiset hyökkäykset niin palvelimen käyttöjärjestelmää kuin yksittäistä web-sovellusta vastaan.

Web-sovellusten suojaus

Järjestelmämme suojaa nettisivujasi useilta erilaisilta hyökkäyksiltä. Esimerkiksi SQL-injektio ja Cross site scripting (XSS) hyökkäyksiltä. Roskapostin lähetys sivustosi lomakkeiden kautta on estetty tehokkaasti. Näin esimerkiksi vieraskirjat ja foorumit pysyvät puhtaana.

Reaaliaikaiset paikkaukset tiedossa olevia haavoittuvuuksia vastaan pitää yleisesti käytössä olevat ohjelmat kuten WordPress, Joomla ja Magento turvassa. Brute force -tyyppiset hyökkäykset Hostingpalvelun asiakasivuille, webmailiin ja palvelimille sekä seuraavien ohjelmien hallintasivuille on estetty:

PhpBB
vBulletin
WordPress
Joomla
Wikimedia
SugarCRM
Drupal
Typo3
MODx
Moodle
osCommerce
Magento
ZenCart
Dokuwiki
Prestashop