Salamannopea WordPress

Ylläpidetty WordPress jopa kolminkertaisella nopeudella. Heti käyttöön valmiiksi asennettuna ja optimoituna!

WP 1

alk. 9,90€/kk

1 sivusto

4Gt SSD-levytilaa

Vierailuja 50 000

Liikenne 80Gt/kk

Teho x1: 1CPU, 1Gt RAM

512 Mt PHP muisti

SSL (https)

WP-CLI, Git

SSH-yhteys

10 sähköpostilaatikkoa

Tyytyväisyystakuu 2 viikkoa

Tilaa

WP 2

alk. 19,90€/kk

2 sivustoa

10Gt SSD-levytilaa

Vierailuja 250 000

Liikenne 200Gt/kk

Teho x2: 2CPU, 2Gt RAM

512 Mt PHP muisti

SSL (https)

WP-CLI, Git

SSH-yhteys

50 sähköpostilaatikkoa

Tyytyväisyystakuu 2 viikkoa

Tilaa

Tehokkain

Hinta 2 vuoden laskutusjaksolla. Koko hinnaston löydät täältä.

Vertaile tarkemmin pakettien ominaisuuksia WP-webhotellien vertailusivulla.

Miksi ylläpidetty WordPress-webhotelli?

Koska se on nopein! Saat salamannopeasti toimivat WordPress-sivut vaikka sivustosi olisi raskaat. WordPress on valmiiksi asennettuna ja optimoituna käyttöön.

Raketin nopea WP

WP-välimuisti

Palvelintasolla toimiva WP-välimuisti joka on erikseen suunniteltu WordPressille. Valmiiksi asennettuna tottakai.
päivitys automaattisesti

Automaattiset päivitykset

WordPress ja sen lisäosat päivitetään automaattisesti. Päivityksen yhteydessä sivustosta otetaan varmuuskopio, johon voi tarvittaessa palata.
Tekniikat

Uusin teknologia

WordPress-optimoitu palomuuri ja edeltäjiään nopeampi PHP 7.2. QUIC ja HTTP/2 -tekniikat nopeuttavat yhteyksiä palvelimelle. Varmistamme aina, että sivut toimivat palvelimen ohjelmistojen päivitysten jälkeen samalla tavalla kuin ennen päivityksiä.
tyytyvaisyystakuu

14 päivän tyytyväisyystakuu

Uskomme, että olet todella tyytyväinen palveluumme. Lupaammekin 14 päivän tyytyväisyystakuun.
Suomalainen webhotelli

Suomessa sijaitsevat palvelimet

Luotettavalla ja skaalautuvalla pilvipalvelin-alustalla toimivat palvelimet sijaitsevat ensiluokkaisissa palvelinsaleissa Helsingissä nopeiden yhteyksien takana. Palvelinsalit ovat 24/7 valvottuja.
SSL

Ilmainen SSL

Turvallisuus ennen kaikkea. HTTPS-yhteys kaikille nettisivuillesi automaattisesti ja ilmaiseksi käytössäsi. Asennamme SSL-sertifikaatin kotisivullesi automaattisesti, vuorokauden sisällä domainin rekisteröinnistä tai siirrosta meille.
Nopea WordPress

Nopeus ennen kaikkea

Tavoitteenamme on nopein mahdollinen alusta WordPress-sivuille. Litespeed-palvelin ja LiteCache -välimuisti tekevät sivuistasi salamannopeat. Taustalla tottakai SSD-levyjärjestelmä ja skaalautuva pilvialusta.

WordPress LiteSpeed Cache ominaisuudet

Haluamme, että sivusi ovat mahdollisimman nopeat kävijöille ja saa korkeat PageSpeed-pisteet. Tähän auttaa välimuistimme kattavat ominaisuudet.

  • Palvelintason kokosivun välimuisti
  • Privaatti-välimuisti
  • Edge Side Includes (ESI) -tuki
  • Lazy Load -kuvien lataus
  • Kuvien optimointi
  • CSS/Javascript -tiedostojen yhdistäminen
  • Tietokannan optimointi
litespeed cache

WordPress webhotellin ominaisuuksia

verkkokauppa

WooCommerce

Palvelussamme toimii hyvin myös WooCommerce-verkkokauppa ja välimuistikin on WooCommerce yhteensopiva.

SSL

SSL -sertifikaatti

HTTPS-yhteys käytössäsi automaattisesti veloituksetta Let’s Encrypt -sertifikaatilla.

SSD

SSD -levyt

Helsingissä sijaitsevat palvelimemme käyttävät nopeita SSD-levyjä

”Leijonan luolan valtava ja nopea kävijäpiikki hoitui WordPress-webhotelleilta helposti”

”Olen ollut Suomen Hostingpalveluun erittäin tyytyväinen. Varsinkin asiakaspalvelun laatu ja sen joustavuus on lämmittänyt entisen IT-konsultin ja nykyisen yrttimiehen sydämen. Hostingpalvelu myös tietää mitä tekee: yrityksemme lappilaisia superfoodeja valmistava Arctic Warriors oli keväällä 2018 suositussa TV-ohjelmassa, jonka aiheuttama valtava ja nopea kävijäpiikki hoitui sen servereiltä helposti, usean muun ohjelmaan osallistuneen yrityksen sivustojen kaatuessa.”

 

Ilkka Kauppinen
Ilkka Kauppinen
Toimitusjohtaja ja partneri
Arctic Warriors Oy
www.arcticwarriors.fi

Usein kysyttyä

Mikä on WordPress?

WordPress (WP) on maailman suosituin ohjelmisto nettisivujen tekemiseen. 30% maailman nettisivuista on tehty WP:llä. Alunperin WP:llä tehtiin blogeja, mutta nykyään WP:llä voi tehdä oikeastaan minkälaiset nettisivut tahansa. WooCommerce lisäosan myötä voit käyttää sitä hyvin myös verkkokauppana tarjoten suomalaisia maksutapoja. WordPress on avoimen lähdekoodin ohjelmisto ja sillä on iso yhteisö, joka kehittää lisäosia, teemoja ja muita palveluita.

Miksi valita WordPress-webhotelli tavallisen webhotellin sijaan?

Hostingpalvelun WP-webhotelli on optimoitu täysin WordPressille. WP on jo valmiiksi asennettu ja optimoitu välimuisteineen. Jos sivujesi nopeus on sinulle tärkeää ja sivuillasi on paljon kävijöitä kannattaa ehdottomasti valita WP webhotelli. Koska välimuisti toimii palvelintasolla, on se nopeampi kuin muut välimuistiratkaisut. Tavalliseen webhotelliin verrattuna WP-webhotellissa on myös vähemmän tilejä per palvelin.

Miten tietoturvasta on huolehdittu?

Käytössämme on tehokas WAF (Web Application Firewall), joka sisältää erityisesti WordPresssin suojaamiseen tarkoitettuja sääntöjä. Palvelimen tietoturvasta huolehditaan myös tehokkaalla IDS/IPS järjestelmällä. Suurin osa hakkeroinneista johtuu vanhasta WordPress-versiosta tai vanhasta lisäosasta, joissa ei ole siis uusimmat tietoturvapäivitykset käytössä. WP-webhotelleissamme voit pitää WordPressin, lisäosat ja teeman automaattisesti päivitettynä.

Miksi valita Hostingpalvelun WP-webhotelli WordPress.com palvelun sijaan?

WordPress.com on rajoitettu palvelu, missä toimii vain tietyt lisäosat. Meillä asennettu WP on avoimen lähdekoodin wordpress.org versio, johon pystyt asentamaan minkä lisäosan ja teeman tahansa. Lisäksi erona vielä, että käytämme vain Suomessa sijaitsevia palvelinsaleja.

WordPress-sivujen siirto

Siirrämme nykyiset WP-sivusi veloituksetta palveluumme. * Sovimme yhdessä ajankohdan milloin sivusto siirretään ja teemme siirron yhteydessä perusoptimoinnin, jotta sivut toimivat mahdollisimman nopeasti palvelussamme.

* Siirrot koskevat WordPress.org-sivujen siirtoa. Siirtoa varten tarvitsemme FTP-tunnukset sekä tunnukset MySQL-tietokannan hallintaan. WordPress.com-palvelusta ei tällä hetkellä tehdä siirtoja, mutta neuvomme siirrossa.