Valitse sopiva paketti projektiisi. Paketteja voi aina muuttaa, kun tarpeesi muuttuvat.

Webhotelli WP 1

Kotisivuille ja blogeille

 • Esiasennettu WordPress
 • 10 sähköpostilaatikkoa
 • 6 Gt levytila (SSD)
 • Vanhan WordPress-sivuston siirto
 • Ilmainen SSL-sertifikaatti

12 €/kk*
(+ alv 24%)
Tyytyväisyystakuu 2 viikkoa

Tilaa

Webhotelli WP 2

Verkkokaupoille ja suosituille sivuille

 • Esiasennettu WordPress
 • 50 sähköpostilaatikkoa
 • 12 Gt levytila (SSD)
 • Vanhan WordPress-sivuston siirto
 • Ilmainen SSL-sertifikaatti

19 €/kk*
(+ alv 24%)
Tyytyväisyystakuu 2 viikkoa

Tilaa

*Hinta 1 vuoden laskutuskaudella. Valittavissa kaudet 1kk, 3kk, 6kk ja 1 vuosi. Katso eri kausien hinnat hinnastosta.

Tutustu WordPress webhotellien vertailuun & teknisiin ominaisuuksiin

asiakaspalvelu

Etkö tiedä minkä paketin valitsisit?

Paketin valitseminen on helppoa! Jos tarvitset sähköpostilaatikoita, niin valitse sopiva paketti sähköpostilaatikoiden käyttäjämäärän mukaan.
WordPress -käyttöön voit aloittaa hyvin WP1 -paketilla.

Aina kun valitset isomman paketin, niin se mahdollistaa suuremmat käyttäjämäärät sivustolla, enemmän sisältöä (tekstiä, kuvia ja videoita), hallita useampia WordPress -asennuksia ja useampia sähköposteja. Pakettia voi aina vaihtaa myöhemmin, joten tärkeintä on vain aloittaa. Jos silti epäröit, niin anna meidän asiakaspalvelun auttaa.
Anna asiakaspalvelun auttaa

WordPressille optimoitua suorituskykyä

WP-webhotelleistamme löydät suorituskykyisen paketin kaiken kokoisille sivustoille. Tarpeiden kasvaessa pakettia on myös helppo päivittää isompaan. Tarjoamme nopeutta, vaivattomuutta ja huippulaatuista asiakaspalvelua kilpailukykyiseen hintaan.

 

WP-välimuisti

Palveluumme sisältyy palvelintasolla toimiva WP-välimuisti, joka on erikseen suunniteltu WordPressille. Valmiiksi asennettuna, totta kai.

 

Automaattiset päivitykset

WordPress ja sen lisäosat päivitetään automaattisesti. Päivityksen yhteydessä sivustosta otetaan varmuuskopio, johon voi tarvittaessa palata.

 

Uusin teknologia

Palveluun sisältyvät WordPress-optimoitu palomuuri, uusimmat PHP-versiot sekä HTTP/3 tekniikka, joka nopeuttaa yhteyksiä palvelimelle. Varmistamme aina, että sivut toimivat palvelimen ohjelmistojen päivitysten jälkeen samalla tavalla kuin ennen päivityksiä.

 

Suomessa sijaitsevat palvelimet

Luotettavalla ja skaalautuvalla alustalla toimivat palvelimet sijaitsevat 24/7 valvotuissa palvelinsaleissa Helsingissä nopeiden yhteyksien päässä.

 

SSL-sertifikaatti vakiona

Turvallisuus ennen kaikkea. Suojattu yhteys (HTTPS) on automaattisesti käytössäsi. Let’s Encrypt -sertifikaatti asentuu automaattisesti vuorokauden sisällä domainin rekisteröinnistä tai siirrosta meille.

WooCommerce

WooCommerce-verkkokauppa toimii hyvin palvelussamme. Myös välimuisti on WooCommerce- yhteensopiva.
Nopein WordPress

Nopeus ennen kaikkea

LiteSpeed-palvelin ja LiteSpeed Cache -välimuisti tekevät kotisivuistasi tai verkkokaupastasi salamannopean.

 

Nämä ominaisuudet auttavat sivustoasi saamaan korkeat PageSpeed-pisteet:

 • Palvelintason kokosivun välimuisti
 • Privaatti-välimuisti
 • Edge Side Includes (ESI) -tuki
 • Lazy Load -kuvien lataus
 • Kuvien optimointi
 • CSS/Javascript -tiedostojen yhdistäminen
 • Tietokannan optimointi

Sähköpostiosoitteet omalla domainilla

Kaikki webhotellimme sisältävät sähköpostilaatikot omalla verkkotunnuksellasi (esim. etunimi.sukunimi@yrityksesi.fi). Palveluun sisältyvät nimipalvelut mahdollistavat myös kolmannen osapuolen sähköpostipalveluiden (esim. Microsoft Office 365, Google Workspace) käytön domainillasi.
Lue lisää sähköpostista

sähköposti ja oma domain
cPanel-hallintapaneeli

Helppokäyttöinen hallinta

Suomenkielisellä cPanel-hallintapaneelilla hallitset kotisivujen, sähköpostin ja nimipalveluiden asetuksia.

 • Sähköpostien hallinta
 • Tiedostojen hallinta
 • PHP-version hallinta
 • Kävijätilastot
 • Tietokantojen hallinta
 • Domainien DNS-hallinta ja ohjaukset
 • Varmuuskopioiden hallinta

WordPress-sivustojen siirto WP-webhotelliin

Halutessasi neuvomme tai siirrämme puolestasi nykyiset WordPress-sivusi veloituksetta palveluumme. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja sovi siirron ajankohta. Siirtoa varten tarvitsemme FTP-tunnukset sekä tunnukset MySQL-tietokannan hallintaan. Teemme siirron yhteydessä perusoptimoinnin, jotta sivut toimivat mahdollisimman nopeasti palvelussamme.

Asiakkaidemme kokemuksia

Hostingpalvelun asiakkaina on yrityksiä, yksityisiä henkilöitä kuin WordPress-kotisivuja työkseen tekeviä digitoimistoja ja freelancereita. Liity yli 20 000 tyytyväisen asiakkaan joukkoon!


Trustmary Reviews

”Leijonan luolan valtava ja nopea kävijäpiikki hoitui WordPress-webhotelleilta helposti”

”Olen ollut Suomen Hostingpalveluun erittäin tyytyväinen. Varsinkin asiakaspalvelun laatu ja sen joustavuus on lämmittänyt entisen IT-konsultin ja nykyisen yrttimiehen sydämen. Hostingpalvelu myös tietää mitä tekee: yrityksemme lappilaisia superfoodeja valmistava Arctic Warriors oli keväällä 2018 suositussa TV-ohjelmassa, jonka aiheuttama valtava ja nopea kävijäpiikki hoitui sen servereiltä helposti, usean muun ohjelmaan osallistuneen yrityksen sivustojen kaatuessa.”

 

Ilkka Kauppinen
Ilkka Kauppinen
Toimitusjohtaja ja partneri
Arctic Warriors Oy
www.arcticwarriors.fi

”Nopeasti latautuvat sivut ovat tärkeä osa hyvää verkkolehden käyttäjäkokemusta.”

”Sijoittamisen ja raha-asioiden SalkunRakentaja-verkkolehdellämme on kymmeniä tuhansia lukijoita viikottain. Siksi on tärkeää, että sivusto toimii moitteettomasti ja ennen kaikkea nopeasti. Nopeasti latautuvat sivut ovat tärkeä osa hyvää verkkolehden käyttäjäkokemusta. Sivustomme toimii WordPress-alustalla ja Hostingpalvelussa sivusto on erinomaisesti optimoitu tarpeitamme varten. Hostingpalvelun käyttötuessa on selvästi osaavaa porukkaa, jotka ovat antaneet kallisarvoisia neuvoja sivustomme kehittämisessä.
Tärkeintä on kuitenkin erinomainen palvelu käyttötuessa. Tuessa Hostingpalvelun henkilöstö reagoi nopeasti ja antaa aina perusteellisen avun. Mikään haaste ei ole jäänyt Hostingpalvelun henkilöstöllä ratkaisematta. Voin lämpimästi suositella Hostingpalvelua – siinä on hinta-laatusuhde kohdillaan.”

 


Jorma Erkkilä
www.salkunrakentaja.fi

Usein kysyttyä WordPress-webhotellistamme

Mikä on WordPress?

 

WordPress eli lyhesti WP on maailman suosituin ohjelmisto nettisivujen tekemiseen. 30% maailman nettisivuista on tehty WP:llä. Alunperin WP:llä tehtiin blogeja, mutta nykyään WP:llä voi tehdä oikeastaan minkälaiset nettisivut tahansa. WooCommerce lisäosan myötä voit käyttää sitä hyvin myös verkkokauppana tarjoten suomalaisia maksutapoja. WP on avoimen lähdekoodin ohjelmisto ja sillä on iso yhteisö, joka kehittää lisäosia, teemoja ja muita palveluita.

Miksi valita WordPress-hosting tavallisen webhotellin sijaan?

 

Hostingpalvelun WP-webhotelli on optimoitu täysin WordPressille. WP on jo valmiiksi asennettu ja optimoitu välimuisteineen. Jos sivujesi nopeus on sinulle tärkeää ja sivuillasi on paljon kävijöitä kannattaa ehdottomasti valita WP webhotelli. Koska välimuisti toimii palvelintasolla, on se nopeampi kuin muut välimuistiratkaisut. Tavalliseen webhotelliin verrattuna WP-webhotellissa on myös vähemmän tilejä per palvelin.

Miten tietoturvasta on huolehdittu?

 

Käytössämme on tehokas WAF (Web Application Firewall), joka sisältää erityisesti WordPresssin suojaamiseen tarkoitettuja sääntöjä. Palvelimen tietoturvasta huolehditaan myös tehokkaalla IDS/IPS järjestelmällä. Suurin osa hakkeroinneista johtuu vanhasta WordPress-versiosta tai vanhasta lisäosasta, joissa ei ole siis uusimmat tietoturvapäivitykset käytössä. WP-webhotelleissamme voit pitää WordPressin, lisäosat ja teeman automaattisesti päivitettynä.

Miksi valita Hostingpalvelun WordPress-hosting WordPress.com palvelun sijaan?

 

WordPress.com on rajoitettu palvelu, missä toimii vain tietyt lisäosat. Meillä asennettu WP on avoimen lähdekoodin wordpress.org versio, johon pystyt asentamaan minkä lisäosan ja teeman tahansa. Lisäksi erona vielä, että käytämme vain Suomessa sijaitsevia palvelinsaleja.