Kun olet luonut sähköpostitilin hallintapaneelissamme (ohjeet sähköpostitilin luomiseen löytyy täältä), voit lähettää ja vastaanottaa viestejä Android puhelimellasi. Seuraavassa ohjeet Androidin oman sähköpostiohjelman asetuksien laittamiseen.

1. Avaa Sähköposti ohjelma.
2. Paina Menu -painiketta (vasen alakulma).
3. Paina ’Lisää tili’ -painiketta.

Syötä tähän hallintapaneelissa luomasi sähköpostiosoite ja salasana.
Valitse ’IMAP-tili’.
Käyttäjätiedot:
Syötä hallintapaneelissa luomasi sähköpostiosoite ja salasana (sama kuin kohdassa 1).
Palvelin asetukset
1. Syötä kohtaan ’IMAP-palvelin’ ’Hosting-tilin tiedot’ -viestissä oleva palvelin (mallia mailx.hostingpalvelu.fi).
2. Käytä suojaustyyppinä ’SSL’.
3. Käytä vakioporttia 993.
4. IMAP-polun etuliite kohdan voit jättää tyhjäksi.

1. Syötä kohtaan SMTP-palvelin hosting-tilin tiedot viestissä oleva palvelin (sama kuin kohdassa 3).
2. Valitse suojaustyypiksi SSL ja portiksi 465.
3. Syötä hallintapaneelissa luomasi sähköpostiosoite ja salasana (sama kuin kohdissa 1. ja 3.).