Aloituspaketti – Edullinen ratkaisu

TILAAAloituspaketti on edullisin tarjoamamme ratkaisu julkaista kotisivut ja saada käyttöön sähköposti omalla domainilla. Vaativampaan käyttöön, kuten yhdistyksille ja yrityksille, suosittelemme isompaa webhotellia.

Hinnat alkaen 3.90€/kk

3kk 16,20€ (5,40€/kk)
6kk 29,40€ (4,90€/kk)
1 vuosi 52,80€ (4,40€/kk)
2 vuotta 93,60€ (3,90€/kk)

Valitse webhotelliin oma domain

Aloituspaketti on edullisin tarjoamamme ratkaisu julkaista kotisivut ja saada käyttöön sähköposti omalla domainilla. Vaativampaan käyttöön, kuten yhdistyksille ja yrityksille, suosittelemme isompaa webhotellia.

Sähköposti omalla domainilla

Aloituspaketissa saat käyttöösi kaksi sähköpostilaatikkoa. Voit myös luoda rajattomasti sähköpostialiaksia (sähköpostiosoitteita). Voit lukea viestisi suojatusti sähköpostiohjelmassa tai internet-selaimella käytettävässä webmailissa. Roskapostin suodatus sekä virustorjunta sisältyvät hintaan.

Kotisivukone

Aloituspakettiin kuuluu suomenkielinen kotisivukone. Kotisivukoneemme avulla teet kotisivut hetkessä. Aloituspaketilla voit tehdä yhdet sivut käyttäen kotisivukonetta.

Automaattiset varmuuskopiot

Otamme webhotellista automaattisia varmuuskopioita useasti päivässä. Asiakkailla on pääsy automaattisiin varmuuskopioihin. Asiakas voi myös itse ottaa varmuuskopioita. Lisätietoja automaattisesta varmuuskopioinnista.

Asennusohjelma

Asenna asennusohjelmalla helposti blogi, verkkokauppa ja esimerkiksi keskustelupalsta. Useiden ohjelmien asentaminen mahdollista (tietokantatuki).

Aloituspaketin ominaisuudet

Levytila 1 000 Mt
Liikennöintiraja 10 Gt/kk
Sähköpostilaatikoita 2
Sähköpostialiakset
PHP 5
Rajoittamattomat alidomainit
SSH-yhteys
MySQL 5 1 kpl
Webmail
Kotisivukone
Domaineja max. 1
.