Kotisivut monella eri tavalla

Webhotelli-pakettien kotisivutilaan voit tehdä omat kotisivut monella eri tavalla. Helpoin tapa on käyttää kotisivukonettamme. Asennusohjelman avulla voi asentaa sivuille useita erilaisia ohjelmistoja, kuten verkkokaupan, blogin, sisällönhallintajärjestelmän tai esimerkiksi keskustelupalstan. Sivut voi koodata myös täysin itse.

Webhotellien ja palvelinlaitteiston tekniset tiedot:

Webhotellit ovat sijoitettu luotettavalle ja tehokkaalle pilvialustallemme. Helsingissä sijaitsevassa laitetilassamme on kahdennettu sähkönsyöttö sekä 24/7 vartiointi ja päivystys. Verkkoyhteytemme on kahdennettu 10Gbit/s yhteys.

Verkkolevy

Jokaiseen Hostingpalvelun tarjoamaan webhotelliin sisältyy verkkolevy. Verkkolevy mahdollistaa helpon pääsyn nettisivujesi tiedostoihin. Tiedostoja pystyy avaamaan, muokkaamaan ja siirtämään suoraan Windowsin resurssienhallinnasta ilman erikseen asennettavia ohjelmia. Koska käyttäjän ja palvelimen välillä on salattu SSH-yhteys, on tämä myös turvallinen tapa siirtää tiedostoja.
Voit esimerkiksi siirtää kuvia suoraan kamerasta webhotellin levytilalla olevaan kuvagalleriaan. Näin kuvat näkyvät välittömästi netissä.

Turvallisuutta ja luotettavuutta varmenteella

Meiltä saa dedikoidun IP-osoitteen ja SSL-palvelinvarmenteen luotettavaa verkkokauppaa varten.

Hostingpalveluiden valvonta:

Palvelimien eri ohjelmistojen toimintaa seurataan jatkuvasti ja päivystäjämme saa virheistä automaattisesti hälytyksen. Monitorointi ohjelmistomme tarkastaa minuutin välein HTTP, SMTP, POP, PING ja IMAP protokollilla palveluiden toiminnan. Toimimattomuus tai liian suuri vasteaika aiheuttaa hälytyksen.