Ansaitse lisätienestejä suosittelemalla

Hostingpalvelu maksaa kumppanuusohjelmassa tuoduista asiakkaista tuntuvan (20%) korvauksen kaikista paketeista – jopa pysyvästi! Saat korvauksen myös myydyistä WordPress-webhotelleista.

Suunnitteletko yrityksille tai yksityiselle nettisivuja? Etkö saa rekrytoimistasi asiakkaistasi nykyisin mitään korvausta? Asiakkaiden tuominen meille kannattaa! Olemme luotettava ja edullinen palveluntarjoaja. Tarjoamme kumppanuusohjelmaa, jonka avulla voit ansaita hieman lisää rahaa.

Ansaitse lisätienestejä

Tekemällä asiakkaallesi nettisivut saat siitä korvauksen. Tekemällä sivuston asiakkaallesi meillä tai tuomalla asiakkaasi meille saat lisäksi reilun provision myydystä webhotellista (jopa jatkuvana!). Voit myös luonnollisesti vain suositella yrityksiä ja yksityisiä meille ja kerätä provikkasi tekemättä siis kotisivuja itse.

Ansaitse rahaa pysyvästi!

Annamme kaikista paketeistamme reilun korvauksen, mutta saat Yrityspaketista tämän korvauksen pysyvästi! Niin kauan kuin asiakkaallasi on edellä mainittu paketti meillä saat pakettien maksuista provision. Aloituspaketista ja peruspaketista korvaus on kertaluonteinen. Alla olevasta taulukosta näet maksettavat provisiot tarkemmin.

Kenelle Kumppanuusohjelma on tarkoitettu?

Sinun/Yrityksesi tulee olla asiakkaanamme ja siis käytössä jokin webhotellipaketti. Kumppanuusohjelmaan liittyminen edellyttää lisäksi, että on vähintään toiminimimuotoinen yritys (vähintään ennakkoperintärekisteriin merkitty yksityinen elinkeinonharjoittaja).

Kysymyksiä kumppanuusohjelmasta?

Vastauksia kysymyksiin täällä.

WebhotelliJatkuva korvausProvisio
AloituspakettiEi20%
PeruspakettiEi20%
YrityspakettiKyllä!20%
Yrityspaketti x2Kyllä!20%
WordPress-webhotelliJatkuva korvausProvisio
WP1Ei20%
WP2Ei20%
WP3Kyllä!20%