Palvelussamme tarvitset eri kirjautumistunnukset asiakassivuille, webhotellin hallintapaneeliin ja sähköpostitilillesi Webmailiin. Hallintapaneeliin pääsee myös asiakassivujen kautta ilman erillisiä tunnuksia. Kotisivukoneeseemme pääset asiakassivun kautta.

Kirjautuminen - oma tili

1. Kirjautumiset Oma tili -painikkeesta – ks. kuva (1)

Oma tili -painike on jokaisen sivumme oikeassa yläkulmassa. Oma tili kohdasta pääset kirjautumaan:

Kotisivukoneeseen kirjautuminen asiakassivujen kautta – Katso ohje

2. Asiakassivut

Asiakassivuillamme voit hallinnoida esimerkiksi nykyisiä tilauksiasi, tehdä uusia tilauksia, maksaa laskuja, luoda tukipyyntöjä sekä hallinnoida tuotteitasi.

Asiakassivuille pääset kirjautumaan Oma tili -painikkeesta (ks. kuva) tai suoraan tällä linkillä.

Sisäänkirjautuminen tapahtuu sähköpostiosoitteella, jonka olet asettanut tilisi yhteystietoihin esimerkiksi tilauksen yhteydessä.

Jos haluat vaihtaa kirjautumisessa käytettävää sähköpostiosoitetta ja salasanaa, se tehdään muuttamalla tilisi yhteystietoihin uusi sähköpostiosoite (katso ohje).

Jos olet unohtanut asiakassivujesi salasanan, saat resetoitua sen asiakassivujen kirjautumissivulla kohdassa ”Unohditko salasanasi”

3. Webmail

Jos käytät Webmailiamme, kirjautuminen sinne tapahtuu Oma tili -sivulta (ks. kuva) tai sivustomme footerissa olevasta linkistä. Pääset myös kirjautumaan suoraan tällä linkillä.

Sähköpostitilejä saat luotua hallintapaneelissasi, kohdassa Sähköpostitilit (katso ohje).
Sähköpostitilin luomisen jälkeen salasanan voi vaihtaa kahdesta eri paikasta: hallintapaneelista sekä Webmailista (katso ohje).

4. Hallintapaneeli

Hallintapaneelissasi voit hallinnoida esimerkiksi sähköpostitilejäsi, nettisivujasi, domainin DNS-tietueita, mahdollisia lisä- ja rinnakkaisdomaineja, jne.

Hallintapaneeliin pääset kirjautumaan Oma tili -sivulta (ks. kuva) tai tällä linkillä.

Kirjautuminen tapahtuu eri tunnuksilla kuin asiakassivuille kirjautuessa. Domainisi ja käyttäjätunnus löytyvät tilauksen yhteydessä lähetetystä Hosting-tilin tiedot -viestistä, ja salasanan voit asettaa asiakassivuillasi näiden ohjeidemme mukaan. Hallintapaneelin käyttäjätunnus muodostetaan tilauksesi yhteydessä, ja käyttäjätunnusta ei ole mahdollista muuttaa itse.

Kirjautuminen hallintapaneeliin onnistuu myös asiakassivujesi kautta ilman erillisiä tunnuksia:

5. Näin siirryt Hostingpalvelun Kotisivukoneeseen

1. Kirjaudu asiakassivuille. (katso ohje kirjautumiseen)

2. Etsi palvelulistauksesta Kotisivukonepalvelusi ja paina ”Kotisivujen muokkaus” -nappia

Pääset muokkaamaan kotisivukoneen kotisivuja asiakassivujen etusivulta, palvelusi listauksesta napista Kotisivujen muokkaus