Palvelussamme tarvitset kolmet eri kirjautumistunnukset asiakassivuille, hallintapaneeliin sekä Webmailiin.Seuraavaksi neuvomme, mitä kaikkea voit hallinnoida näillä sivuilla, ja mistä voit muuttaa kirjautumistunnuksia.
Siirry siis välilehdiltä seuraavaan haluamaasi kohtaan.

Asiakassivuillasi voit hallinnoida esimerkiksi nykyisiä tilauksiasi, tehdä uusia tilauksia, maksaa laskuja, tehdä tukipyyntöjä sekä hallinnoida tuotteitasi.

Sivuille pääset kirjautumaan täältä: Asiakassivut

Sisäänkirjautuminen tapahtuu sähköpostiosoitteella, jonka olet asettanut tilisi yhteystietoihin.
Jos haluat kirjautua sisään eri sähköpostiosoitteella ja salasanalla, tulisi sinun muuttaa tilisi yhteystietoihin uusi osoite sekä asettaa uusi salasana.
Tämän voit tehdä asiakassivujesi kohdasta Yhteystietosi -> Päivitä

Uudella avautuvalla yhteystietosivulla voit vaihtaa sähköpostiosoitteesi kohdasta Asiakastiedot.
Huomioi kuitenkin, että kun muutat sähköpostiosoitteen, myös esimerkiksi laskut tulevat jatkossa tuohon uuteen osoitteeseen.

Salasanan saat vaihdettua samalla sivulla kohdasta ”Muuta asiakasivujen salasanaa”.

Jos olet unohtanut kokonaan asiakassivujesi salasanan, saat resetoitua sen esimerkiksi näin:

Seuraavaksi neuvomme, miten saat vaihdettua salasanasi Hallintapaneeliin.

Hallintapaneelissasi pääset hallinnoimaan kaikkea domainiisi-, sekä palvelupakettiisi liittyviä asioita, kuten mahdollisia sähköpostitilejä, domainin DNS-tietueita,
mahdollisia lisä- ja rinnakkaisdomaineja, jne.

Hallintapaneeliin pääset kirjautumaan esimerkiksi täältä: Hallintapaneeli

Kirjautuminen onnistuu myös asiakassivujesi kautta, esimerkiksi täältä:

Hallintapaneelin käyttäjätunnus muodostetaan tilauksesi yhteydessä, ja käyttäjätunnusta ei saa itse muutettua.
Hallintapaneelin salasanan saa kuitenkin vaihdettua asiakassivujen kautta:

1. Klikkaa ensin asiakassivuillasi Omat palvelut -> Palvelut.

2. Klikkaa haluamaasi pakettia.

3. Vasemmalla pitäisi nyt näkyä Toiminnot-palkki, jossa kohta ”Vaihda salasana”.

4. Voit asettaa uuden salasanan hallintapaneeliin kirjautumista varten

Siirry seuraavalta ohjelehdeltä katsomaan, kuinka saat vaihdettua sähköpostitiliesi salasanoja.

Sähköpostitilejä saat luotua hallintapaneelissasi, kohdassa Sähköpostitilit

Jos käytät Webmailia, kirjautuminen sinne tapahtuu esimerkiksi täältä: Webmail

Sähköpostitilin luomisen jälkeen salasanan saa vaihdettua kahdesta eri paikasta: hallintapaneelista sekä Webmailista.

1. Hallintapaneelissa salasanan vaihto onnistuu kohdassa Sähköpostitilit
-> klikkaa haluamasi tilin kohdalla Salasana -> aseta uusi salasana.

2. Webmailissa salasanan vaihto onnistuu, kun klikkaat yläpalkissa näkyvän sähköpostiosoitteesi alasvetovalikosta kohtaa ”Vaihda salasana”.