Palvelussamme tarvitset kolmet eri kirjautumistunnukset asiakassivuille, hallintapaneeliin sekä Webmailiin.
Seuraavaksi neuvomme, mitä kaikkea voit hallinnoida näillä sivuilla, ja mistä voit muuttaa kirjautumistunnuksia.

Asiakassivut

Asiakassivuillamme voit hallinnoida esimerkiksi nykyisiä tilauksiasi, tehdä uusia tilauksia, maksaa laskuja, luoda tukipyyntöjä sekä hallinnoida tuotteitasi.

Sivuille pääset kirjautumaan täältä.

Sisäänkirjautuminen tapahtuu sähköpostiosoitteella, jonka olet asettanut tilisi yhteystietoihin.
Jos haluat kirjautua sisään eri sähköpostiosoitteella ja salasanalla, tulisi sinun muuttaa tilisi yhteystietoihin uusi sähköpostiosoite sekä asettaa uusi salasana.

Sähköpostiosoitteen päivittäminen onnistuu asiakassivujesi kohdasta ”Hei, nimesi!”-> Päivitä yhteystiedot.
Yhteystietoja pääset muuttamaan vasemman valikon kohdasta Yhteystietosi -> Päivitä.

Uudella avautuvalla yhteystietosivulla voit vaihtaa haluamasi tiedot.
Huomioithan kuitenkin että kun muutat sähköpostiosoitteen, myös laskut sekä muut sinulle lähetettävät tiedotteet tulevat jatkossa asettamaasi uuteen sähköpostiosoitteeseen.

Salasanan saat vaihdettua samalla sivulla kohdasta Muuta asiakasivujen salasanaa.

Jos olet unohtanut asiakassivujesi salasanan, saat resetoitua sen asiakassivujen kirjautumissivulla.

Hallintapaneeli

Hallintapaneelissasi voit hallinnoida esimerkiksi sähköpostitilejäsi, nettisivujasi, domainin DNS-tietueita,
mahdollisia lisä- ja rinnakkaisdomaineja, jne.

Hallintapaneeliin pääset kirjautumaan esimerkiksi tästä osoitteesta.

Kirjautuminen tapahtuu eri tunnuksilla kuin asiakassivuille kirjautuessa. Tunnukset löytyvät esimerkiksi tilauksen yhteydessä lähetetystä Hosting-tilin tiedot -viestistä.

Kirjautuminen hallintapaneeliin onnistuu myös asiakassivujen kautta:

Hallintapaneelin käyttäjätunnus muodostetaan tilauksesi yhteydessä, ja käyttäjätunnusta ei ole mahdollista muuttaa itse.
Salasanan saat kuitenkin vaihdettua asiakassivujen kautta:

1. Klikkaa ensin asiakassivuillasi Omat palvelut -> Palvelut.

2. Klikkaa haluamaasi pakettia.

3. Vasemmalla pitäisi nyt näkyä Toiminnot-palkki, jossa kohta ”Vaihda salasana”.

4. Uuden salasanan tulisi olla tarpeeksi vahva, ja sisältää seuraavia:
-Isoja kirjaimia
-Pieniä kirjaimia
-Numeroita
-Vähintään yksi erikoismerkki

Muista vielä lopuksi klikata Tallenna muutokset.

Webmail

Sähköpostitilejä saat luotua hallintapaneelissasi, kohdassa Sähköpostitilit.
Tässä video-ohjeemme sähköpostitilien luomiseen.

Jos käytät Webmailiamme, kirjautuminen sinne tapahtuu esimerkiksi tämän osoitteen takaa.

Sähköpostitilin luomisen jälkeen salasanan saa vaihdettua kahdesta eri paikasta: hallintapaneelista sekä Webmailista.

1. Hallintapaneelissa salasanan vaihto onnistuu kohdassa Sähköpostitilit
-> klikkaa haluamasi tilin kohdalla Salasana -> aseta uusi salasana.

2. Webmailissa salasanan vaihto onnistuu, kun klikkaat yläpalkissa näkyvän sähköpostiosoitteesi alasvetovalikosta kohtaa ”Vaihda salasana”.

Muista lopuksi tallentaa uusi salasanasi.