Tietoturvasyistä emme enää lähetä hallintapaneelin kirjautumissalasanaa asiakkaillemme sähköpostitse.

Webhotellin tilauksen yhteydessä lähetettävässä viestissä toimitamme jatkossa ainoastaan kirjautumiseen tarvittavan domainin nimen ja käyttäjätunnuksen. Hallintapaneeliin pääsee kuitenkin edelleen kirjautumaan myös suoraan asiakassivujen kautta. Ohjeemme kirjautumiseen löytyvät täältä.

Jos haluat toimittaa hallintapaneelin tunnukset esimerkiksi sivustosi kehittäjälle, sinun tulee aluksi käydä määrittämässä salasana asiakassivujesi kautta näin:

1. Valitse haluamasi webhotelli ja klikkaa sen kohdalta Hallinnoi-painiketta. Webhotellien listaukseen ja sieltä edelleen yksittäisen webhotellin hallintaan pääset myös valitsemalla ylävalikosta kohdan ”Omat palvelut”.

2. Kun olet webhotellin hallinnointisivulla, valitse vasemmasta valikosta kohta ”Vaihda salasana”.

3. Aseta uusi salasana ja tallenna lopuksi muutokset.

Huomioithan, että salasana vaikuttaa suoraan pääkäyttäjän ftp-tunnuksiin, joissa käyttäjätunnuksena on hallintapaneelin käyttäjätunnus ja salasanana hallintapaneelin salasana. Ohjeemme ftp:n käyttöön löytyvät täältä.