Kotimainen webhotelli

Luotettava webhotelli verkkotunnuksille, kotisivuille ja sähköposteille. Nopea käyttöönotto ja palveleva asiakaspalvelu.

 

Tarjoamme webhotellit niin harrastesivustolle, yrityksen kotisivuille kuin verkkokaupan pyörittämiseenkin. Asenna helposti tarvitsemasi julkaisujärjestelmä. WordPress-sivustoille saatavilla myös optimoidut paketit.

Aloituspaketti

6,40 €/kk*

Edullisesti alkuun

2 sähköpostilaatikkoa

2 Gt levytilaa (SSD)

1 MySQL-tietokanta

Max. 1 domain

Tilaa

Suosituin

Yrityspaketti

15,40 €/kk*

Sopiva PK-yrityksille

50 sähköpostilaatikkoa

10 Gt levytilaa (SSD)

Rajattomasti tietokantoja

Max. 21 domain

Tilaa

Yrityspaketti x2

30,80 €/kk*

Vaativaan käyttöön

100 sähköpostilaatikkoa

20 Gt levytilaa (SSD)

Rajattomasti tietokantoja

Max. 41 domain

Tilaa

*Hinta 1 vuoden laskutuskaudella. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Koko hinnaston löydät täältä. Vertaile tarkemmin pakettien ominaisuuksia vertailu sivulla.

Webhotellin ominaisuudet

Jokaiseen webhotelliimme kuuluu runsaasti ominaisuuksia, joita muista webhotelleista ei löydy.

 

Suomessa sijaitsevat webhotellit

Luotettavalla pilvipalvelin-alustalla toimivat webhotellimme sijaitsevat ensiluokkaisissa palvelinsaleissa Helsingissä nopeiden yhteyksien takana. Palvelinsalit ovat 24/7 valvottuja.

 

Roskapostin suodatus

Käytössämme on erittäin tehokas SpamExperts-roskapostisuodatus kaikissa webhotelleissamme ja mikä parasta: se kuuluu webhotellin hintaan. SpamExperts tietää loppua roskapostille!

 

Helppo käyttöönotto

Webhotelli on käytettävissä välittömästi tilauksen jälkeen, domain rekisteröidään tai siirretään maksun vastaanottamisen jälkeen. Voimme myös auttaa siirrossa vanhalta palveluntarjoajalta ja kannattaakin silloin olla meihin yhteydessä.

 

Tietoturvallinen

Älykäs palomuuri, IDS, Anti-virus ja Mod Security -tekniikat pitävät kotisivusi turvassa hyökkäyksiltä. Asennusohjelmallamme asennettuja sovelluksia pystyt myös pitämään automaattisesti päivitettynä. Lue lisää tietoturvasta.

 

Ilmainen SSL

Turvallisuus ennen kaikkea. HTTPS-yhteys kaikille nettisivuillesi automaattisesti ja ilmaiseksi käytössäsi. Asennamme SSL-sertifikaatin kotisivullesi automaattisesti, vuorokauden sisällä domainin rekisteröinnistä tai siirrosta meille.

 

Varmuuskopiot

Tiedostosi ovat turvassa. Otamme varmuuskopiot kolme kertaa päivässä. Hallintapaneelissa voit itse palauttaa tiedostojen, sähköpostien ja tietokantojen varmuuskopioita viimeiseltä kahdelta viikolta. Voit ottaa myös itse varmuuskopioita hallintapaneelissa ja ladata ne omalle laitteelle.

 

14 päivän tyytyväisyystakuu

Webhotellimme sopii hyvin niin ensikertalaisille kuin kokeneillekin kehittäjille. Lupaammekin 14 päivän tyytyväisyystakuun.

 

Nopea webhotelli

Nettisivujesi nopeus on meille tärkeää. SSD-levyjärjestelmä ja uusin teknologia kuten HTTP/2 ja PHP 7 takaa parhaan suorituskyvyn.

 

Huippu asiakaspalvelu

Autamme sinua jokaisessa askeleessa nopeasti ja ystävällisesti. Saat meihin yhteyden puhelimella ja sähköpostitse.
asennusohjelma_ohjelmat

Asennusohjelma – asenna ja ylläpidä ohjelmia helposti

Voit asentaa haluamasi ohjelman webhotelliin erittäin kattavasta valikoimasta. Asennus tehdään helposti parilla klikkauksella. Tavallisille nettisivuille WordPress on suosituin valinta. WordPressiä voi käyttää myös blogin ja verkkokaupan alustana. Verkkokaupaksi voit valita esimerkiksi Magenton tai Prestashopin. Asennusohjelmassa voit myös automaattisesti päivittää ja varmuuskopioida asennuksia ja lisäksi voit siihen tuoda myös muualla asennetun ohjelman.

Tutustu asennusohjelmaan

Monipuolinen sähköposti

Sähköposti omalla domainilla antaa luotettavan kuvan yrityksestäsi. Sähköposti kuuluu kaikkiin webhotelleihimme.

 • Webmail: Horde Groupware ja Roundcube
 • Autentikoiva SMTP, SSL-salaus
 • Automaattivastaaja, sähköpostien suodatus
 • Mobiilituki Android, iPhone (iOS) puhelimille / tableteille
 • Tehokas SpamExperts-roskapostisuodatus

Lue lisää sähköpostista

roundcube webmail

Kotisivukone – helpoin tapa tehdä kotisivut webhotelliin

Palvelussamme voi toteuttaa kotisivut usealla eri tavalla. Kotisivukone on niistä helpoin. Oidomin avulla saat tehtyä hyvännäköiset sivut helposti. Oidomin voi tilata lisäpalveluna webhotelliin.

Tutustu Oidom-kotisivukoneeseen

kotisivukone
hallintapaneeli

Helppokäyttöinen suomenkielinen hallintapaneeli

Helppokäyttöisellä hallintapaneelillamme hallitset helposti webhotellissa olevia kotisivuja ja sähköposteja.

 • Sähköpostien hallinta
 • Tiedostojen hallinta
 • PHP-version hallinta (5.6, 7.0, 7.1, 7.2, 7.3 ja 7.4)
 • Kävijätilastot
 • Tietokantojen hallinta
 • Domainien DNS-hallinta ja ohjaukset
 • Varmuuskopioiden hallinta

Asiakkaamme kertovat

”Perustin nettisivuni vuonna 2015, sillä freelance-toimittajana halusin ammattimaisen näköiset sivut sekä blogilleni että portfoliolleni. Blogia kirjoitan harrastuksena, mutta siitä ja saitista ylipäänsä on ollut apua myös toimeksiantojen saannissa ja näkyvyyden lisäämisessä. Palveluntarjoajalta odotin, että sivuston perustaminen onnistuu helposti, se on turvallista ja että saan tarvittaessa teknisiin vaikeuksiin apua ja neuvoja. Juuri tässä mielessä olen ollut Hostingpalveluun todella tyytyväinen: nettisivuilla ohjeet ovat selkeät ja helposti seurattavat, ja silloin harvoin, kun on ollut ongelmia, yhteydenottoihini on reagoitu nopeasti ja avuliaasti. Minulle on tullut Hostingpalvelusta ammattimainen ja osaava kuva, ja firmassa otetaan selvästi esimerkiksi tietoturva-asiat vakavasti.”

Anu Haapala
Anu Haapala

”Hostingpalvelusta on kätevästi saanut hoidettua verkkosivujen teknisen puolen, jotta on voinut keskittyä sivujen sisältöön ja ulkomuotoon. Myös asiakaspalvelu on ollut ripeää. Sähköpostitilien luominenkin on onnistunut helposti.”

Talousjavauraus
Ville Valkonen

Tekniset ominaisuudet

Webhotelleissa on käytössä uusimmat tekniset ominaisuuudet kuten Apache 2.4, PHP 7.2, MariaDB 10.2

Tutustu teknisiin ominaisuuksiin

 • Tiedonsiirto
 • SFTP ja SSH-yhteydet
 • Git-tuki kehittäjille
 • Web-palvelin
 • Apache 2.4, mod_rewrite, WAF
 • PHP-version hallinta (5.6, 7.0, 7.1 ja 7.2)
 • MariaDB 10.2
 • Sähköposti
 • Salatut IMAP ja SMTP-yhteydet
 • Autentikoiva SMTP-palvelin

Usein kysyttyä

Voinko päivittää isompaan pakettiin?

 

Kyllä, voit päivittää pakettia isompaan milloin tahansa maksamalla vain pakettien välisen erotuksen. Paketin päivittäminen hoituu kätevästi asiakassivuillamme kohdassa ’Omat palvelut’. Järjestelmämme laskee automaattisesti maksettavan summan nykyisen paketin jäljellä olevan ajan ja jo maksetun summan perusteella.

Mikä on webhotelli?

 

Webhotelli on palvelu, jossa saat kätevästi tilaa kotisivuille, sähköpostit omalla domainilla ja domainin hallinnan kätevästi yhdessä paketissa. Lue tästä lisää.

Miten tietoturvasta on huolehdittu?

 

Käytössämme on tehokas WAF (Web Application Firewall), joka sisältää erikseen sääntöjä kaikkien yleisimpien ohjelmistojen turvaamiseen. Palvelimen tietoturvasta huolehditaan myös tehokkaalla IDS/IPS järjestelmällä. Lue lisää tietoturvasta täältä.

Onko palvelu heti käytössä?

 

Webhotelli aktivoidaan heti välittömästi tilauksen jälkeen. Domainit rekisteröimme kuitenkin vasta vastaanotettuamme maksun laskusta. Myös domainien rekisteröinti tapahtuu heti, jos maksaa laskun sivuillamme verkkomaksupainikkeita käyttäen.