Yrityspaketti – paras webhotelli suurille sivustoille

Tämä paketti on lähinnä suunniteltu yrityksille, mutta se muodostaa loistavan vaihtoehdon myös niille, jotka tarvitsevat enemmän tilaa ja lisää ominaisuuksia. Kyseessä on yrityksille paras webhotelli, joka sisältää rajoittamattomia ominaisuuksia.

TILAA

Hinnat

3kk 49,20 € (16,40 €/kk)
6kk 95,40 € (15,90 €/kk)
1 vuosi 184,80 € (15,40 €/kk)
2 vuotta 357,60 € (14,90 €/kk)

Rajoittamattomia ominaisuuksia

Yrityspakettiin sisältyy salatut sähköpostit, joissa ei ole rajoitettu aliaksien (eri sähköpostiosoitteiden) määrää. MySQL-tietokantoja on käytössä rajoittamaton määrä (hyötyä vaativien nettisivujen teossa), eikä alidomainejakaan ole rajoitettu.

Valitse webhotelliin oma domain

Yrityspakettiin on mahdollista liittää useita domaineja (www-osoitteita): pää-, 10 rinnakkais- ja 10 lisädomainia.
Valitse itsellesi esimerkiksi:
.fi, .com, .net tai .org . Domainien rekisteröinti- ja uusimishinnat.

Sähköposti omalla domainilla

Yritypaketissa saat käyttöösi 50 sähköpostilaatikkoa ja rajattoman määrän aliaksia (sähköpostiosoitteita). Voit lukea viestisi sähköpostiohjelmassa tai internet-selaimella käytettävässä webmailissa. Palveluun sisältyy luonnollisesti roskapostin suodatus, sekä virustorjunta.

Oidom-Kotisivukone

Yrityspakettiin on mahdollista lisätä suomenkielinen kotisivukone. Oidom-kotisivukoneemme avulla teet näyttävät kotisivut hetkessä.

Automaattiset varmuuskopiot

Otamme webhotellista automaattisia varmuuskopioita useasti päivässä. Asiakkailla on pääsy automaattisiin varmuuskopioihin. Asiakas voi myös itse ottaa varmuuskopioita. Lisätietoja automaattisesta varmuuskopioinnista.

Asennusohjelma

Asenna asennusohjelmalla helposti blogi, verkkokauppa ja esimerkiksi keskustelupalsta. Useiden ohjelmien asentaminen mahdollista (tietokantatuki).

SSH-yhteys

Yrityspaketissa saat myös käyttöösi SSH-yhteyden, jolla siirrät tiedostojasi turvallisesti tietokoneesi ja palvelimemme välillä.

Yrityspaketin ominaisuudet

Levytila 10 000 Mt
Liikennöintiraja 200 Gt/kk
Sähköpostilaatikoita 50
Sähköpostialiakset
PHP 7
Rajoittamattomat alidomainit
SSH-yhteys
MySQL 5 Rajaton
Webmail
Oidom-Kotisivukone (LISÄPALVELU)
Domaineja max. 21
.